Phishing Awareness Scan met speciale korting!

Phishing is nog steeds de meest gebruikte aanvalsmethode onder cybercriminelen. Meer dan 90% van alle cyberaanvallen en incidenten begint met phishing. Waarom is deze aanval zo populair? Simpelweg omdat de aanval relatief eenvoudig, lucratief en uitermate succesvol is. De gevolgen van het klikken op een malafide link of het invullen van inloggegevens kunnen zeer groot zijn. Daarom is het goed om te meten hoe kwetsbaar uw organisatie is en uw medewerkers te attenderen op de kenmerken van phishing.

Het doel van de Phishing Awareness Scan

Met onze Phishing Awareness Scan krijgt u inzicht in welke mate uw medewerkers op een phishinglink klikken, inloggegevens invullen of een besmette bijlage openen. Daarnaast creëert dit  bewustwording onder uw medewerkers en helpt het hen om in de praktijk alerter te zijn op inkomende e-mails.

Hoe gaat het in de praktijk?

De Phishing Awareness Scan van ACA IT-Solutions bestaat uit vier fases: simuleren, leren, analyseren en adviseren.

ACA IT-Solutions stuurt een veilige phishingmail naar uw medewerkers waarbij zij verleid worden om op een link te klikken. Klikt een medewerker op de link dan krijgt hij/zij een melding te zien waarin aangegeven wordt dat het om een onderzoek gaat en uitgelegd wordt hoe zij phishingmails kunnen herkennen.

We meten hoeveel medewerkers de mail openen, hoeveel er klikken en (indien van toepassing) hoeveel medewerkers gegevens invullen. Op basis van de uitkomst wordt bepaald hoe kwetsbaar uw organisatie is voor een daadwerkelijke aanval. Wij analyseren de resultaten en rapporteren deze, voorzien van het advies van één van onze deskundigen.

Wat levert het op?

  • Snel inzicht in de kwetsbaarheid van uw organisatie en medewerkers
  • Inzicht in de kwetsbaarheid van specifieke afdelingen (optioneel)
  • Een overzichtelijk rapport met de onderzoeksresultaten
  • Advies met mogelijke maatregelen en quick-wins
  • Draagkracht voor het belang van bewustwording

Introductie aanbod

Deze scan bieden we tijdelijk aan voor een speciale introductieprijs.

Reguliere prijs: € 899
Tijdelijke introductieprijs: € 499

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een jaarprogramma, bestaande uit 3 of 6 phishingmails. Hierdoor krijgt u nog diepgaander inzicht in het bewustzijnsniveau van uw medewerkers. Op basis hiervan kunt u op structurele wijze werken aan Security Awareness binnen uw organisatie en proactief bijsturen op basis van de onderzoeksresultaten en adviezen van onze Security specialist.


Informatie of offerte aanvragen

Heeft u een vraag over dit onderwerp of wilt u meer informatie hierover? Wij helpen u graag.
  • Hoe uitgebreider uw toelichting, hoe beter wij u kunnen helpen.

Bekijk ook de volgende onderwerpen. Deze zijn speciaal voor u geselecteerd: