'Een IT-omgeving op maat
past als een warme jas'

Eddie Productmanager
IT-uitdagingen? Samen met ACA.

Zerto Partner

Zerto is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige software op het gebied van disaster recovery en business continuïteit. De software is zowel geschikt voor gevirtualiseerde infrastructuren als cloud omgevingen. ACA IT-Solutions is een ervaren Zerto Partner in Nederland.

Zerto is een relatief jong bedrijf, want het werd in het jaar 2009 opgericht door een team van louter ervaren specialisten uit de IT-Storage sector. De oprichter en CEO is Ziv Kedem. Hij verkocht zijn vorige bedrijf Kashya aan EMC in het jaar 2006.

Disaster Recovery Zerto Partner Nederland

De onderneming maakte al snel naam in de IT-branche en is in de afgelopen jaren sterk gegroeid tot een zeer succesvol topbedrijf. In 2016 stond de storage fabrikant op de 45e plaats van de Deloitte Fast 500 North America. In de loop der tijd werden nog meer awards in de wacht gesleept, waaronder de VMworld Gold Award: Business Continuity and Data Protection (2011), Red Herring: Top 100 Europe (2012), SVC Cloud Backup and Recovery / Archive Product of the Year Winner (2015), SVC Cloud Company of the Year Award (2016) en EMEA Innovators of Cisco Live (2017). Hiermee laten zij zien tot de top te behoren in de internationale IT-sector.

De fabrikant heeft zich gespecialiseerd in disaster recovery oplossingen voor gevirtualiseerde en cloud omgevingen. De oplossing zorgt ervoor dat data continu wordt gerepliceerd wordt en recovery te allen tijde mogelijk is. Hiermee worden traditionele DR-oplossingen overbodig.

Zerto-DR-portfolio

Van disaster recovery naar recovery

Bij disaster recovery wordt uitgegaan van rampen (brand, stroomuitval, overstroming, aardbeving, etc.). De dreigingen van vandaag de dag waar organisaties mee kampen zijn een stuk breder. Denk hierbij aan ransomware en cyberaanvallen. Daarom spreekt Zerto niet over disaster recovery (DR), maar over recovery. De behoefte is om bestanden snel (tot op secondeniveau) terug te halen. De kracht van de oplossingen van Zerto zit in de gebruikte replicatiemethodiek, de journal based point-in-time recovery en de geautomatiseerde uitwijkacties.

ACA IT-Solutions als partner van Zerto

Zerto hanteert als slogan “Resilience above all else” (vrij vertaald): veerkracht boven alles. Het doel van de fabrikant en haar oplossingen is dus om haar klanten flexibiliteit te brengen in de complexe wereld van IT. ACA IT-Solutions heeft zeer ruime ervaring met de realisatie van (disaster) recovery oplossingen in vele sectoren en organisaties van uiteenlopende grootte.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van Zerto of heb je een vraag over back-up, replicatie of recovery van je data of applicaties? Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuzes. Neem contact met ons op voor meer informatie.