Symantec Partner

Symantec is een beursgenoteerd softwarebedrijf uit de Verenigde Staten dat zich richt op informatiebeveiliging. Het bedrijf heeft als doel security, integriteit en beschikbaarheid voor zowel bedrijven, overheden, instanties als consumenten. ACA IT-Solutions is een ervaren Symantec Partner voor de zakelijke markt.

Symantec Partner

Data intelligence

Het bedrijf is opgericht in het jaar 1982 en loopt dus al decennia mee en is toegetreden tot de befaamde Fortune 500-lijst, waarin de meest vermogende bedrijven ter wereld staan. Een leuk detail is dat 99% van alle bedrijven in de Fortune 500-lijst klant is van Symantec. Wereldwijd telt het bedrijf maart liefst 21.500 werknemers, verdeeld over ruim 50 landen. De organisatie heeft een jaaromzet van bijna 7 miljard dollar, waarvan 28% in Europa.

De organisatie beschikt over één van de grootste data intelligence netwerken ter wereld. Verder staat het bedrijf bekend om haar hoogwaardige oplossingen op het vlak van security, data opslag en beschikbaarheid. Voorbeelden hiervan zijn Symantec Data Loss Prevention en de Mobility Suite. Met de Mobility Suite worden MDM (Mobile Device Management), MAM (Mobile Application Management), MCM (Mobile Content Management) en mobile security in één geïntegreerde oplossing aangeboden. Dit helpt organisaties om vanuit één omgeving mobiele gevaren het hoofd te bieden.

Symantec Security Threat Report

ACA IT-Solutions als Symantec Partner

ACA IT-Solutions is al jaren Symantec Partner. Symantec is een ervaren en gewaardeerde softwareleverancier en het merk is dan ook veelvuldig terug te vinden in de omgevingen die ACA IT-Solutions bouwt voor haar opdrachtgevers. De software is vanzelfsprekend ondergeschikt aan de oplossing. Samen met u als opdrachtgever stellen we een (security)plan op dat past bij de wensen, werkwijze en bedrijfsomgeving.

Bekijk ook de volgende onderwerpen. Deze zijn speciaal voor u geselecteerd: