Sonicwall Partner

Sonicwall is een network security fabrikant die vooral bekend staat vanwege haar krachtige firewall oplossingen. Hiermee heeft het Amerikaanse bedrijf wereldwijd absoluut naam gemaakt. De focus ligt op het beschermen van belangrijke bedrijfsgegevens en de beveiliging van het netwerk. Naast firewalls (Next Generation Firewall) is Sonicwall een gevestigde naam voor de levering van email security, back-up & recovery, draadloze netwerken (WLAN) en WAN-acceleratie. ACA IT-Solutions is een ervaren Sonicwall Partner.

Sonicwall Partner

Sonicwall heeft meer dan 25 jaar ervaring met security vraagstukken. Dat is terug te zien in de krachtige oplossingen. Hiermee gaat het bedrijf de eeuwige strijd aan met cybercriminelen en tracht het bedrijven en instanties te behoeden voor cyberaanvallen, zoals virussen, ransomware, IoT DDoS aanvallen en cryptolockers.

Sonicwall en Dell

Sonicwall is een technologiebedrijf dat in 1991 is opgericht door de broers Sreekanth Ravi en Sudhakar Ravi onder de naam Sonic Systems. Bij de oprichting ontwikkelde het bedrijf onder meer ethernet cards voor de Apple markt. Eind jaren negentig kwam het securityproduct SonicWALL op de markt. Dit was een hardware appliance met firewall en VPN software, geschikt voor kleinere bedrijven. In 1999 wijzigde het bedrijf haar naam naar Sonicwall.

In 2012 werd Sonicwall overgenomen door Dell. In 2016 werd Sonicwall weer zelfstandig. Het bedrijf is nu in handen van  Francisco Partners en Elliott Management. Inmiddels heeft het bedrijf meer dan 500.000 klanten, verspreid over 150 landen.

Sonicwall NG Firewall

ACA IT-Solutions als partner van Sonicwall

ACA IT-Solutions heeft Sonicwall hoog in het vaandel staan. De oplossingen van dit merk zijn dan ook veelvuldig terug te vinden in de omgevingen die door ons worden gebouwd. Wij zijn een ervaren Sonicwall Partner. Wij bekijken het vraagstuk vanuit de behoefte van de opdrachtgever. Vaak zal Sonicwall dus een onderdeel zijn van de geboden oplossing. Natuurlijk kunnen wij u ook helpen met een specifieke vraag over Sonicwall. Neemt u contact met ons op voor advies of om een afspraak te maken.

Bekijk ook de volgende onderwerpen. Deze zijn speciaal voor u geselecteerd: