Kaspersky Lab Partner

Kaspersky Lab is een grote naam op het gebied van security oplossingen voor endpoints en behoort wereldwijd tot de topleveranciers op het gebied van antivirus software. De producten en diensten worden geleverd aan zowel consumenten, MKB als grootzakelijk (enterprise). Het Russische bedrijf draagt de naam van de eigenaar en oprichter Eugene Kaspersky en houdt hoofdkantoor in Moskou. Het bedrijf bestaat sinds 1997 en is inmiddels actief in circa 200 landen. Deze landen worden ‘bediend’ vanuit circa 30 eigen regionale kantoren. ACA IT-Solutions is een ervaren Kaspersky Lab Partner met de hoogste haalbare platinum status.

Kaspersky Lab partner Nederland

Kaspersky vindt dat iedereen – grote ondernemingen, kleine bedrijven en thuisgebruikers – de mogelijkheid en het recht moet hebben om tegen cyberaanvallen beveiligd te zijn. De missie van het bedrijf is dan ook om de meest efficiënte, responsieve en effectieve bescherming te bieden tegen spam, malware, DDoS-aanvallen, hackers, geavanceerde cyberspionage applicaties en cyberwapens die zich richten op essentiële infrastructuur.

Jaarrond worden regelmatig onafhankelijke tests en reviews gedaan. Hierbij scoort Kaspersky Lab uitstekend. In 2014 werd aan 93 onafhankelijke reviews en tests deelgenomen. Hierbij werd 51 keer de eerste plaats behaald en 66 keer een plek bij de eerste drie. Dit bleef niet onopgemerkt. Er is op het vlak van IT-beveiliging namelijk een samenwerking gestart met Europol, de politie en Intel om cybercriminaliteit vanuit meerdere disciplines het hoofd te kunnen bieden. Bekijk het bericht: Europol waarschuwt voor ransomware

Kaspersky Lab Corporate Video

ACA IT-Solutions als Kaspersky Lab Partner

Kaspersky is in 20 jaar tijd een belangrijke, gerespecteerde wereldspeler geworden. Dat blijkt ook uit de vele partner- en OEM-overeenkomsten met grote namen zoals Microsoft, Cisco, IBM, Check Point Juniper Networks, SafeNet, Lenovo, etc. ACA IT-Solutions is officieel Kaspersky Lab Partner in Nederland. Wij hebben gecertificeerde medewerkers in dienst die bedrijven en instanties helpen bij het opzetten en inrichten van het beveiligingsplan van de IT-omgeving.

Bekijk ook de volgende onderwerpen. Deze zijn speciaal voor u geselecteerd: