Gemalto Partner

Gemalto behoort tot de grootste organisaties ter wereld op het vlak van data IT-beveiliging. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in token authenticatie en data protectie. Daarbij ligt de focus op gebruiksgemak en het realiseren van een beschermde werkomgeving voor bedrijf en overheid. ACA IT-Solutions is een ervaren Gemalto Partner.

Gemalto Partner Nederland

Gemalto en SafeNet

In 2014 heeft Gemalto een belangrijke, grote overname gedaan. Toen werd SafeNet ingelijfd. SafeNet was op dat moment wereldwijd één van de grootste fabrikanten op de IT Security markt met een jaaromzet van 500 miljoen dollar. Het merk SafeNet geniet nog altijd een hoge naamsbekendheid, maar zal langzaam verdwijnen. De producten, zoals de SafeNet Authenticatie Service (SAS), blijven bestaan en gaan verder onder de productgroep Sentinel.

Een zeer populaire oplossing is token authenticatie. Dit geeft organisaties een waterdichte oplossing om het bedrijfsnetwerk af te schermen voor kwaadwillenden. Inloggen is namelijk uitsluitend mogelijk met behulp van het (digitale) token en een handeling van de token-eigenaar. Meer informatie treft u in het bericht over token authenticatie.

Gemalto in cijfers

Waar de meeste marktleiders in de IT-sector met het hoofdkantoor zijn gevestigd in landen als de VS, Rusland of China, is het hoofdkantoor gesitueerd in Amsterdam. Het bedrijf heeft 15.000 werknemers, verdeeld over 48 landen. Het bedrijf noteerde in 2016 een jaaromzet van 3,1 miljard dollar en een winst van 453 miljoen dollar. De klanten zijn te vinden in meer dan 180 landen.

Corporate Video

ACA IT-Solutions als Gemalto Partner

Gemalto is een onmisbaar merk binnen de IT-omgeving voor organisaties waarde hechten aan toegangsbeveiliging van bedrijfsnetwerk. In een tijd waarin werknemers steeds flexibeler en mobieler worden is toegangsbeveiliging (token authenticatie) een perfecte oplossing voor zowel kleine als grote organisaties. Vaak is deze manier van beveiligen onderdeel van het securityplan. ACA IT-Solutions heeft ruime ervaring met de advisering, levering, implementatie en ondersteuning van Gemalto-oplossingen. Neemt u contact met ons op voor meer informatie of vragen.

Bekijk ook de volgende onderwerpen. Deze zijn speciaal voor u geselecteerd: