'Een IT-omgeving op maat
past als een warme jas'

Eddie Productmanager
IT-uitdagingen? Samen met ACA.

Fortinet Partner

Fortinet is een internationaal A-merk op het gebied van netwerk beveiliging. Op het vlak van UTM is het Amerikaanse bedrijf zelfs marktleider. UTM staat voor Unified Threat Management. Dit is een firewall die het mogelijk maakt om gelijktijdig alle beveiligingsdiensten te gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn antivirus, anti-spyware, anti-spam, content filtering, intrusion preventie en detectie. Dit maakt UTM tot een zeer geschikte totaaloplossing voor bedrijven, overheden en scholen. ACA IT-Solutions is een ervaren Fortinet Partner.

Fortinet levert uiteenlopende producten en diensten op het gebied van de beveiliging van netwerk infrastructuur, security analyzing, wireless security en web applicatie beveiliging. Hierdoor is Fortinet in staat om een uitstekende geïntegreerde, high-end security oplossing te bieden.

Fortinet Partner

Fortinet in vijftien jaar naar 270.000 klanten

Fortinet is ‘pas’ deze eeuw opgericht. In het jaar 2000 zijn de broers Ken en Michael Xie het bedrijf gestart en houdt hoofdkantoor in Sunnyvale (Californië, VS). Sinds 2002 worden de producten wereldwijd verkocht en groeide de organisatie enorm. Inmiddels zijn al meer dan 2,5 units “over de toonbank gegaan”. Tegenwoordig heeft het bedrijf meer dan 4.200 werknemers en 270.000 klanten.

ACA IT-Solutions als Fortinet Partner

Fortinet is op het gebied van security oplossingen voor bedrijven een gewaardeerd merk en is daardoor veelvuldig terug te vinden in de omgevingen van onze opdrachtgevers, als totaaloplossing of als onderdeel van een security omgeving op maat. Fortinet vindt het belangrijk dat de Fortinet Partner beschikt over de juiste kennis en kunde (theoretisch en in de praktijk) van oplossingen zoals FortiGate, FortiAnalyzer en FortiManager. ACA IT-Solutions is een ervaren Fortinet Partner en heeft de deskundigheid om het merk te implementeren, onderhouden en support voor te leveren. Wij helpen je graag met het opzetten, vervangen of optimaliseren van de beveiliging van je IT-omgeving. Zoek je een Fortinet Partner? Neem contact met ons op voor advies of om een afspraak te maken.