'Een IT-omgeving op maat
past als een warme jas'

Eddie Productmanager
IT-uitdagingen? Samen met ACA.

EMC Partner

EMC Corporation (EMC²) is wereldleider op het gebied van data storage. Ook wordt onder meer security en virtualisatie aangeboden. EMC biedt haar diensten aan in de vorm van Information Technology as a Service (ITaaS) met als doel IT-afdelingen van bedrijven en overheden te helpen met opslag, beheer, beveiliging en analyse van het waardevolste bezit van organisaties: informatie. ACA IT-Solutions is een ervaren EMC Partner en ontving eerder een award voor geleverde prestaties.

EMC heeft een breed klantportfolio. Klanten bevinden zich in de meest uiteenlopende sectoren, van starters tot de Fortune Global 500 (de 500 grootste bedrijven ter wereld). De oplossingen van EMC genieten veel vertrouwen. Niet voor niets worden de oplossingen ingezet bij onder meer internationaal opererende banken, luchtvaartmaatschappijen, overheden en de gezondheidszorg.

EMC beschikt over het meest uitgebreide portfolio op het vlak van storage systemen en software applicaties voor de zakelijke markt. Dit varieert van entry-level tot datacenter-class systemen. Dit geeft een organisatie alle tools ter ondersteuning van back-up en recovery, storage en management strategieën. EMC Storage systemen kunnen worden ingezet in storage area networks (SAN), networked attached storage (NAS), unified storage, object storage, content addressed storage en/of direct attached storage omgevingen.

Overname: Dell neemt EMC over

De Amerikaanse dataopslagfabrikant is opgericht in het jaar 1979. Eind 2015 maakte Dell bekend dat het EMC overneemt, wat werd omschreven werd als de grootste technologie deal ooit. In het laatste autonome jaar van het bedrijf werd een geconsolideerde omzet gerealiseerd van 7,01 miljard. Met de overname van EMC door Dell is een bedrag gemoeid van maar liefst 67 biljoen dollar. In onderstaande video lichten Joe Tucci (EMC) en Michaell Dell het nieuwsbericht toe.

Grootste IT-overname ooit

ACA IT-Solutions als EMC Partner

Wereldwijd heeft het bedrijf meer dan 70.000 werknemers. In 2015 behaalde men de tweede plaats op de ranglijst van “World’s Most Admired Computer Companies”, voor het vijfde jaar op een rij. EMC is in de oplossingen van ACA IT-Solutions een vaste waarde. Als officieel EMC-partner in Nederland zijn we volledig opgeleid en gecertificeerd voor advies en de implementatie van EMC binnen professionele IT-omgevingen.