'Een IT-omgeving op maat
past als een warme jas'

Eddie Productmanager
IT-uitdagingen? Samen met ACA.

Dell Partner

Dell Inc. is een grote computerfabrikant van Amerikaanse origine met een enorme naamsbekendheid. Dell staat bekend om werkplek oplossingen, zoals desktops, laptops en monitoren. Op het gebied van personal computers (PC’s) is het bedrijf zelfs de wereldwijde marktleider. ACA IT-Solutions is een ervaren Dell Partner, ook voor oplossingen van dochterbedrijven zoals EMC, VMware, RSA en Sonicwall. Het bedrijf produceert bovendien een breed palet aan andere IT-gerelateerde producten zoals werkstations, networking hardware, servers en software.

Dell Partner

Dell op de beurs en de overname van EMC

Dell is in 1984 begonnen onder de naam PC’s Limited en werd opgericht door Michael Dell, die nog altijd de CEO en bestuursvoorzitter van de organisatie is. In 1987 werd de bedrijfsnaam aangepast naar Dell Computer Corporation en een jaar later, in 1988, ging het bedrijf de bekende beurs NASDAQ op. Het unieke van Dell is dat zij de filosofie hebben om computers on demand (na bestelling) te bouwen. Deze manier van werken wordt door bijna de gehele organisatie gehanteerd. In 2013 is het aandeel Dell weer van de beurs gehaald door een enorme investering (24,6 miljard dollar) van Michael Dell en investeringsmaatschappij Silver Lake.

Bij het bedrijf werken wereldwijd zo’n 110.000 mensen, waarvan ruim 500 bij de Nederlandse vestiging. Dell zit momenteel op een jaarlijkse omzet tussen de 55 en 60 miljard dollar. Hierin is de omzet van EMC Corporation niet meegerekend. EMC werd in de loop van 2016 overgenomen voor een bedrag van maar liefst 67 miljard dollar (59 miljard euro). Dit is de grootste overname in de ICT-branche in de historie.

ACA IT-Solutions als Dell Partner

Dell is een merk dat in bijna elke bedrijfsomgeving is terug te vinden. ACA IT-Solutions is officieel Dell Partner in Nederland voor de B-to-B markt. De oplossing is leidend, niet het product. De fysieke apparatuur is slechts een onderdeel. Het goede samenwerking met vooraanstaande fabrikanten zoals Dell is daarbij wel een belangrijke waarde. ACA IT-Solutions helpt bedrijven en instanties bij het maken van de juiste keuzes. Heb je specifieke vragen over de inzet van Dell of vragen over bijvoorbeeld werkplek automatisering, data opslag of serverkeuze? Onze gecertificeerde adviseurs en specialisten denken graag met je mee. Neem contact met ons op voor meer informatie.