'Een IT-omgeving op maat
past als een warme jas'

Eddie Productmanager
IT-uitdagingen? Samen met ACA.

Citrix Partner

Citrix is een internationaal softwarebedrijf van Amerikaanse origine en gespecialiseerd in onder meer netwerken, virtualisatie en SaaS-oplossingen (Software as a Service). Citrix is hiermee een voorname speler geworden op de internationale IT-markt met oplossingen die iedereen kent. ACA IT-Solutions is een ervaren Citrix Partner en zeer ervaren op het gebied van advisering, implementatie en het beheer van Citrix netwerken en applicaties.

Citrix Partner

Als marktleider is Citrix de betrouwbaarste leverancier van met de meest complete en veilige infrastructuur voor ‘on-demand’ toegang. Citrix wordt wereldwijd in ruim 400.000 organisaties gebruikt. Meer dan 100 miljoen gebruikers werken dagelijks met Citrix-oplossingen. Daarbij ligt de focus op het creëren van mobiele werkplekken, zodat medewerkers altijd en overal een veilige toegang hebben tot bestanden, apps en diensten. Bekende producten van Citrix zijn onder meer XenApp, XenDesktop, ShareFile en NetScaler. Bovendien heeft Citrix een intensieve samenwerking met vooraanstaande IT Partners, zoals Microsoft, Dell, HP, Cisco, IBM en Google. Vaak wordt samengewerkt bij de ontwikkeling van nieuwe applicaties en bij de integratie van elkaars oplossingen.

ACA IT-Solutions als Citrix Partner

Citrix is in veel ICT-omgevingen een onmisbare schakel. Zeker voor bedrijven, waarin flexibiliteit en mobiliteit een belangrijke rol speelt. ACA IT-Solutions is een ervaren Citrix partner in Nederland met diepgaande kennis. Onze specialisten kennen de mogelijkheden van Citrix als geen ander en weten dit uitstekend te matchen met de behoeften van de organisatie en haar medewerkers.