Brocade Partner

Brocade, voluit Brocade Communications Systems Inc. is een beursgenoteerd Amerikaans bedrijf. De fabrikant richt zich op het ontwerp, de bouw en de verkoop van onder meer netwerk switches, SDN, routers en applicatie switching voor de zakelijke markt. ACA IT-Solutions is een ervaren Brocade Partner.

Het toonaangevende medium Gartner omschrijft Brocade als één van de belangrijkste organisaties op het gebied van onder meer routers en netwerk switches. Er wordt zelfs letterlijk beschreven dat bedrijven die overwegen om een netwerkproduct aan te schaffen Brocade absoluut op de shortlist moeten zetten. Als belangrijkste argument wordt gegeven dat de organisatie qua prestaties, betrouwbaarheid en compleetheid van het productaanbod stappen verder is dan de concurrentie.

Brocade Partner

Brocade in cijfers

De organisatie werd opgericht in het jaar 1995 en is hiermee enigszins een laatbloeier. De Fibre Channel switch was het eerste product dat in 1997 voor het eerst ‘van de band rolde’. Nu, ruim 20 jaar later, heeft het bedrijf een volwaardig productportfolio. De jaarlijkse winst bedraagt meer dan 2 miljard dollar. In San José (Californië, VS) is het hoofdkantoor gevestigd. Ondanks de wat latere start is Brocade door de jaren heen flink gegroeid en een stabiele organisatie in het IT-landschap. Met inmiddels ruim 4.500 werknemers Brocade nu gevestigd in 36 landen en heeft het klanten in meer dan 160 landen op alle continenten.

Brocade Corporate Video

ACA IT-Solutions als Brocade Partner

Inmiddels heeft Brocade veel strategische partnerships. Enkele voorbeelden hiervan zijn gerenommeerde merken zoals Dell, EMC, HPE, IBM, Lenovo, Microsoft en VMware. Voor de advisering en implementatie is ACA IT-Solutions reeds vele jaren een gewaardeerde Brocade Partner. Brocade staat in de markt bekend als een vaste waarde (red. Gartner). Door het medium JD Power is de organisatie omschreven als “An Outstanding Customer Service Experience”. ACA IT-Solutions helpt zakelijke klanten onder meer bij de ontwikkeling en het beheer van de IT-omgeving en daarbij is Brocade een gewaardeerde optie.

Bekijk ook de volgende onderwerpen. Deze zijn speciaal voor u geselecteerd: