'Een IT-omgeving op maat
past als een warme jas'

Eddie Productmanager
IT-uitdagingen? Samen met ACA.

Barracuda Partner

Barracuda Networks is de wereldleider op het gebied van content gerelateerde security. Voorbeelden hiervan zijn applicaties die organisaties beschermen tegen bedreigingen via internet, e-mail en messaging. Barracuda heeft naam gemaakt met security oplossingen. ACA IT-Solutions is een ervaren Barracuda Partner.

Barracuda biedt onder meer data protectie en back-up van wereldniveau. Hieronder vallen onder meer bericht archivering, software en applicaties voor back-up en offsite back-up diensten. De derde markt waar Barracuda zich op richt is networking met oplossingen die network access en applicatie delivery optimaliseren. Voorbeelden hiervan zijn SSL VPN, server load balancing en internet link load balancing.

Barracuda Partner Nederland

Het bedrijf werd opgericht in 2003 door Dean Drako (CEO en oprichter) Zach Levow en Michael Perone. In december 2008 lanceerde men BRBL (Barracuda Reputation Block List) en vanaf dat moment ging het snel. In oktober 2009 had Barracuda Networks 85.000 gebruikers. Op dit moment gebruiken circa 150.000 klanten, verspreid over meer dan 100 landen,  de oplossingen van Barracuda Networks. Het hoofdkantoor is gevestigd in Campbell, California (VS). Inmiddels heeft het bedrijf ruim 1.000 medewerkers in dienst en kantoren in 15 landen.

Barracuda Networks heeft naam gemaakt als officieel Microsoft Partner. Het bedrijf werd geprezen om de security oplossingen ten behoeve van Microsoft Office 365 en ontving hier zelfs een award voor. Dit maakt de oplossingen van Barracuda tot een vaste waarde in veel ICT omgevingen, zowel op locatie als in de cloud.

Barracuda Networks Corporate Video

ACA IT-Solutions als partner van Barracuda Networks

Barracuda Networks heeft als voorname slogan “Reclaim your network”. In drie woorden wordt doeltreffend weergegeven waar het bedrijf voor staat. ACA IT-Solutions is officieel Barracuda partner in Nederland voor de zakelijke markt. Wij helpen bedrijven met behulp van de oplossingen van Barracuda om weer grip te krijgen op de eigen IT-omgeving. Vaak is dit onderdeel van een groter security- of back-up vraagstuk. Onze specialisten helpen je graag bij het volledige traject, van advies tot installatie en ondersteuning. Neem contact met ons op voor meer informatie.