Security voor bedrijf en overheid

Security is niet langer een ondergeschoven kindje in de ICT branche. Veiligheid van opgeslagen data wordt steeds belangrijker en ook complexer. Tenslotte, overheden en bedrijven produceerden nog nooit zoveel data als nu. Vandaar de term big data. Bovendien komen er in de zakelijke markt steeds meer devices bij, zoals smartphones, tablets en laptops, door het bedrijf beschikbaar gesteld of privébezit van medewerkers. Het is een stevige uitdaging om grip te houden op veiligheid van gegevens zonder dat dit ten koste gaat van de toegankelijkheid.

Direct contact opnemen

Security beleid

Een goed beleid op het gebied van netwerk beveiliging wordt noodzakelijk. ACA IT-Solutions ondersteunt bedrijven (groot en klein) en overheidsinstanties bij het selecteren en implementeren van de juiste oplossing op het gebied van de beveiliging die past bij de activiteiten van de onderneming. Wij komen al ruim 30 jaar over de vloer bij organisaties in de meest uiteenlopende sectoren. Telkens is het vraagstuk anders. Altijd vinden we de juiste oplossing, in nauw overleg met onze opdrachtgever en met oog voor de bedrijfsprocessen, procedures en wensen.

Onze oplossing biedt zekerheid, nu en op de langere termijn. Betrouwbaarheid van de security omgeving is ontzettend belangrijk en wordt steeds vaker op de proef gesteld. Daarom werken we samen met vooraanstaande partners op het gebied van netwerk beveiliging, anti virus, het voorkomen van spam en web & content filtering.

Nederland doet het commercieel gezien goed en dat wordt opgemerkt door cybercriminelen. Een goede voorbereiding is dan ook essentieel. Met behulp van de beste security oplossingen en diepgaande, specialistische kennis en ruime ervaring realiseren, beheren en monitoren wij betrouwbare security omgevingen.

Jeroen Theeuwen - Accountmanager ACA IT-Solutions

Mobile security

Door toenemende mobiliteit van het dataverkeer is Mobile Security één van onze speerpunten bij het beveiligen van uw netwerk. Zowel smartphones als tablets maken gebruik van uw netwerk en dienen meegenomen te worden in het beveiligingsplan. Ook remote werken buiten het LAN-netwerk op kantoor verdient extra aandacht. Oplossingen als token authenticatie, secure remote of een volledige controle van uw applicaties zijn volledig op maat in te richten.

Informatie over security

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van security van uw ICT omgeving of wilt u samen met ons kijken naar de juiste beveiliging van het netwerk van uw organisatie? Neemt u contact met ons op voor meer informatie.