Terug
In de media 14-01-22

Interview: Stephan van Erp, Manager Strategie & Bedrijfsvoering van Casade

Casade woningcorporatie

Stephan van Erp is in het dagelijkse leven manager strategie & bedrijfsvoering bij woningcorporatie Casade in Waalwijk. Onder meer de teams communicatie P&O, ICT en wonen & maatschappij vallen onder zijn hoede. Van Erp werkt ruim vijftien jaar bij Casade, dat 11.500 huurwoningen in Waalwijk, Dongen en Loon op Zand in beheer heeft. Als hij niet werkt zit hij alles behalve stil. Want hij heeft vele passies: hij speelt percussie en conga, fotografeert en krijgt het ook nog voor elkaar om zo ongeveer elk jaar een boek af te leveren. Met zijn roman Peelpijn won hij zelfs een publieksprijs. Lees het mooie diepte-interview dat we schreven over onze zeer gewaardeerde klant Woningcorporatie Casade.

Op de vrijdagmiddag van het interview is Stephan van Erp op het kantoor van woningcorporatie Casade in Waalwijk, waar hij vier dagen per week als manager strategie & bedrijfsvoering leiding geeft aan een breed georiënteerde en gevarieerde afdeling. Onder meer de teams communicatie P&O, ICT en wonen & maatschappij vallen onder zijn hoede. Van Erp werkt ruim vijftien jaar bij Casade, dat 11.500 huurwoningen in Waalwijk, Dongen en Loon op Zand in beheer heeft.

“Wij zijn niet alleen een corporatie van het vastgoed. Wij willen ook nauw in contact staan met de huurder, zodat die prettig kan wonen. We hebben mensen die in de wijken werken, daar actief en zichtbaar zijn, en de huurder helpen op allerlei gebieden waar het gaat om vragen over wonen. Normaal zou ik nooit zo lang in een functie blijven, maar deze organisatie beweegt zo ontzettend dat er elke paar jaar wel weer nieuwe dingen in mijn functie bij komen die ik interessant vind en waar ik me mee kan ontwikkelen. Bovendien is het een prettige werkgever om voor te werken en er werken veelal gedreven mensen die één passie hebben: zorgen dat de huurders fijn kunnen wonen.”

Lees het volledige interview

Lees het volledige interview met Stephan van Erp van Woningcorporatie Casade. Het interview is verschenen in het glossy magazine Nuance van onze moederorganisatie Crowe Foederer.

Klik hier
Casade-ICT