Terug
In de media 18-01-17

Winnaar publieksprijs Channelweb

Winnaar publieksprijs Channelweb

Op woensdag 7 december 2016 zijn tijdens een feestelijke avond in de Jaarbeurs in Utrecht de Channel Awards uitgereikt van Channelweb. Channelweb vergeeft jaarlijks een twintigtal awards aan organisaties in de IT-sector die binnen hun eigen discipline uitzonderlijke prestaties hebben geleverd in het afgelopen jaar.

Derde prijs van het jaar

ACA IT-Solutions behoorde tot de genomineerden in de categorie Value Added Reseller of the Year en heeft hierin de publieksprijs gewonnen. De jury heeft eerder dit jaar ACA IT-Solutions als genomineerde naar voren geschoven: “Het bedrijf heeft zich onderscheiden door de continue groei ‘tegen de stroom in’ en haar mooie referenties. Dit uitte zich begin 2016 tijdens de EMC Channel Update in een onderscheiding voor Fastest Growing Partner of the Year.” Later in het jaar werd ACA IT-Solutions ook door Barracuda Networks geprezen en ontving de tweede award van het jaar.

De publieksprijs tijdens de Channel Awards is het derde award-succes dit jaar en derhalve een mooie afsluiting van 2016. Niet zo zeer de prijs op zich, maar te meer de waardering van het publiek.

We merken dat onze werkwijze positief wordt ontvangen door zowel onze klanten als het IT-channel. We willen ons profileren als een technologische, innovatieve speler. ACA IT-Solutions is als het ware een kennisprovider met een zeer betrokken, persoonlijke aanpak. Deze publieksprijs zien we daarom als een compliment voor onze manier van werken.

Theo-Beks-ACA
Theo Beks Directeur