Terug
Events 26-10-18

ACA IT-Solutions wederom genomineerd voor beste IT-bedrijf

IT Bedrijf

Begin dit jaar werd ACA IT-Solutions in Studio 21 in Hilversum tijdens de grootse awardshow voor de ICT-sector uitgeroepen tot Best IT-Partner Of The Year. Uit handen van TV-personality Anita Witzier en hoofdredacteur Witold Kepinski van Dutch IT-Channel namen we de prestigieuze prijs vol trots in ontvangst. Nu, bijna een jaar later, zijn we wederom genomineerd.

Een eerste reactie van Theo Beks, Directeur van ACA IT-Solutions: “Voor ACA IT-Solutions is dit een groot compliment. Nederland telt vele ICT-bedrijven. Om dan twee keer op rij genomineerd te worden, dat is een prachtige beloning voor ons bedrijf en alle medewerkers die het hele jaar de kwaliteit van onze dienstverlening waarborgen.”

Dutch IT-Channel Awards

Succes en groei

Theo vervolgt: “ACA IT-Solutions staat zeer goed aangeschreven. Dat merken we door de vele langdurige samenwerkingen met onze bestaande klanten en de vele nieuwe klanten die we de afgelopen jaren hebben mogen verwelkomen. Wij vinden het belangrijk om een nauwe band op te bouwen met onze bestaande en nieuwe relaties en daar investeren wij dan ook veel tijd en energie in.”

“Het succes brengt ook groei met zich mee. We zijn dan ook continu op zoek naar de juiste mensen die ons team kunnen versterken. Daarbij kiezen we voor de geleidelijke weg. Net als voor onze klanten moeten ook onze nieuwe medewerkers zich direct thuis voelen bij ACA IT-Solutions. Ook op dat vlak durven we te stellen dat we uitstekend zaken doen. Medewerkers die hier starten, zullen niet snel weer vertrekken. Ook is het ziekteverzuim erg laag. Dat zegt iets over de uitstekende sfeer op de werkvloer en het positieve gevoel dat de medewerkers hebben bij ons mooie bedrijf.”

Kwaliteit en continuïteit

ACA IT-Solutions staat in de markt bekend als een ICT-dienstverlener die voorop loopt qua hoogwaardige en vernieuwende oplossingen. Alle kennis is in huis voor advies, ontwerp, installatie, ondersteuning en beheer van hoogwaardige ICT-omgevingen. Hierbij staan kwaliteit, veiligheid en continuïteit hoog in het vaandel. Daarbij kiezen we voor de inzet van de beste merken. Deze manier van werken spreekt organisaties aan. ACA IT-Solutions heeft dan ook vooraanstaande klanten in alle mogelijke branches.

Nominatie

Een jury, bestaande uit prominenten uit de sector heeft de genomineerden geselecteerd op basis van signalen uit de markt. Bij ACA IT-Solutions is de volgende motivatie te lezen:

“ACA blijft maar groeien en dat is niet voor niks. Dit gemoedelijke Brabantse bedrijf weet wat goed is voor hun klanten en prospects. Ze houden iedereen op de hoogte en met hun gedrevenheid en expertise weten ze veel nieuwe klanten aan te trekken. Het bedrijf kent bijna geen personeelsverloop en dat kunnen wij goed begrijpen. Een bedrijf dat niet alleen geeft om hun klanten maar ook zeer veel waardering richting het personeel geeft.”

Een prachtige voordracht die vanuit ACA IT-Solutions graag en met trots wordt onderschreven.

Je stem uitbrengen

De uiteindelijke winnaar van de award wordt bepaald door een combinatie van het juryrapport en stemmen door het publiek. Mogen wij rekenen op je stem? Ga naar de website van Dutch IT-Awards en stem op ACA IT-Solutions. Je kunt ons vinden in de categorie met nummer 2.