Webinar: Werkwijze cybercriminelen in 2021

Cybercriminelen richten hun pijlen vol op het mkb. Dat is zorgwekkend. Wat nog zorgwekkender is: de methodieken van cybercriminelen zijn veranderd en de meeste mkb-bedrijven hebben de ‘lines of defence’ niet op orde.

Een hacker heeft vaak als doel financieel gewin en/of datadiefstal. Daarbij wordt de organisatie ontwricht, doordat gegevens worden gestolen en/of applicaties worden geblokkeerd. Hierdoor is cyberveiligheid ook een continuïteitsvraagstuk geworden en een cruciale levensader van uw organisatie: zonder ICT staat alles stil!

Onderwerpen

In dit webinar krijgt u antwoorden op vragen als: welke aandachtspunten zijn er voor u als IT-verantwoordelijke op het vlak van cyberveiligheid? Hoe beschermt u de bedrijfsgegevens en applicaties? Hoe borgt u de bedrijfscontinuïteit? Hoe kunt u uw organisatie structureel én proactief beschermen voor nieuwe methodieken van cybercriminelen?

Voor wie?

IT-management en andere (mede)verantwoordelijken voor cybersecurity, dataprotectie en ICT binnen uw organisatie.

Wanneer?

Donderdag 27 mei van 16.00 tot 17.00 uur

Direct aanmelden

Extra webinar:
Voor de financieel verantwoordelijke en directie

Zoals gezegd, een hacker heeft vaak als doel financieel gewin en/of datadiefstal. Hierdoor is cyberveiligheid ook een continuïteitsvraagstuk geworden. Daarom organiseren wij een tweede webinar: “De financiële risico’s van cybercrime”, speciaal voor uw financieel verantwoordelijke(n) en directie. Mogen wij u vragen uw collega’s en directie hierop te attenderen? Meer informatie

Direct aanmelden

Sprekers

 

Michael Waterman

Cybersecurity Specialist, ACA IT-Solutions

 

Mikkie van Falier

Cybersecurity Specialist, ACA IT-Solutions