Webinar: De financiële risico’s van cybercrime

Als finance manager of directeur kunt u denken dat uw organisatie niet interessant is voor hackers, maar niets is minder waar. Het is niet meer de vraag of u aangevallen wordt, maar wanneer. Dat is zorgwekkend. Wat nog zorgwekkender is: de methodieken van cybercriminelen zijn veranderd en de meeste mkb-bedrijven hebben hun ‘lines of defence’ niet op orde.

Een hacker heeft vaak als doel financieel gewin en/of datadiefstal. Daarbij wordt de organisatie ontwricht, doordat data en applicaties worden gestolen en/of geblokkeerd. Hierdoor is cyberveiligheid ook een continuïteitsvraagstuk geworden en niet langer alleen een hoofdpijndossier van de IT-manager, maar ook van de financieel verantwoordelijke.

Onderwerpen

In dit webinar krijgt u antwoorden op vragen als: welke aandachtspunten zijn er voor u als financieel verantwoordelijke op het vlak van cyberveiligheid? Hoe beschermt u de bedrijfsgegevens en applicaties? Hoe borgt u de bedrijfscontinuïteit? Wat moet u doen als u gehackt wordt?

Voor wie?

Directie, financieel management,
operationeel management

Wanneer?

Donderdag 27 mei van 11.30 tot 12.30 uur

Direct aanmelden

Extra webinar voor de IT-verantwoordelijke van uw organisatie

Cyberveiligheid realiseren kunt u niet alleen, want ook de IT-manager speelt een belangrijke rol. Daarom organiseren wij een tweede webinar genaamd “Werkwijze cybercriminelen in 2021”, speciaal voor de IT-verantwoordelijke(n) binnen uw organisatie. Mogen wij u vragen uw collega’s hierop te attenderen? Meer informatie

Direct aanmelden

 

Geert Rademakers

Directeur, ACA IT-Solutions

 

Michael Waterman

Cybersecurity Specialist, ACA IT-Solutions