Terug
Blog 23-04-21

Webinar: De financiële risico’s van cybercrime

Als finance manager of directeur kun je denken dat jouw organisatie niet interessant is voor hackers, maar niets is minder waar. Het is niet meer de vraag of je aangevallen wordt, maar wanneer. Dat is zorgwekkend. Wat nog zorgwekkender is: de methodieken van cybercriminelen zijn veranderd en de meeste mkb-bedrijven hebben hun ‘lines of defence’ niet op orde. Op 27 mei 2021 organiseren wij een webinar over dit onderwerp. Hierin krijg je antwoorden op vragen als: welke aandachtspunten zijn er voor je als financieel verantwoordelijke op het vlak van cyberveiligheid? Hoe bescherm je de bedrijfsgegevens en applicaties? Hoe borg je de bedrijfscontinuïteit? Wat moet je doen als je gehackt wordt?

Onderwerpen

In dit webinar krijg je antwoorden op vragen als: welke aandachtspunten zijn er voor je als financieel verantwoordelijke op het vlak van cyberveiligheid? Hoe bescherm je de bedrijfsgegevens en applicaties? Hoe borg je de bedrijfscontinuïteit? Wat moet je doen als je gehackt wordt?

Voor wie?

Directie, financieel management,
operationeel management

Wanneer?

Donderdag 27 mei van 11.30 tot 12.30 uur

Extra webinar voor de IT-verantwoordelijke van jouw organisatie

Cyberveiligheid realiseren kun je niet alleen, want ook de IT-manager speelt een belangrijke rol. Daarom organiseren wij een tweede webinar genaamd “Werkwijze cybercriminelen in 2021”, speciaal voor de IT-verantwoordelijke(n) binnen jouw organisatie. Mogen wij je vragen je collega’s hierop te attenderen? Meer informatie

 

Michael Waterman

Cybersecurity Specialist, ACA IT-Solutions

 

Geert Rademakers

Directeur, ACA IT-Solutions

Geert-Rademakers-MCL