Terug
Events 21-10-21

Opname webinar: Wat is er over jouw organisatie bekend op het (dark)web?

Darkweb-Osint-Webinar

Welke gevoelige bedrijfsgegevens zijn er over een organisatie zoals die van jou inzichtelijk op het (dark)web? En welke (extra) risico’s brengt dit met zich mee? Dat is het centrale vraagstuk in ons webinar dat wij verzorgden op dinsdag 16 november. Voor cybercriminelen zijn openbare bronnen vaak de 1e stap in de voorbereiding van een cyberaanval. Door uiteenlopende oorzaken worden (je) bedrijfsdata beschikbaar, waardoor je automatisch op de radar verschijnt van cybercriminelen. Je kunt dit voorkomen.

Het ultieme winkelcentrum

Vaak wordt als eerste gedacht aan gebruikersnamen en wachtwoorden die door cybercriminelen worden verhandeld en misbruikt. Het (dark)web is voor hen het ‘ultieme winkelcentrum’ en er is meer (veel meer!) informatie beschikbaar die een enorm risico vormt voor je organisatie. Kennis is macht en dat maakt dit webinar zo ontzettend waardevol voor je in de strijd tegen cyberaanvallen op jouw bedrijf.

Onderwerpen

Tijdens dit webinar krijg je een uniek kijkje ‘achter de schermen’ en bovendien antwoord op de volgende vragen:

  • Welke informatie is beschikbaar op het (dark)web over bedrijven, de directie en de medewerkers?
  • Welke risico’s brengen deze data met zich mee?
  • Hoe misbruiken cybercriminelen deze gegevens en met welke methodieken?
  • Welke lering kun je trekken uit deze inzichten?
  • Welke preventieve maatregelen kun je treffen?

Voor wie?

CFO’s, directie, IT-management en andere (mede)verantwoordelijken voor cybersecurity, dataprotectie en ICT binnen jouw organisatie.

Bekijk de opname