Terug
Blog 02-03-20

VMware vExpert 2020

VMware vExpert Kevin Leclaire

VMware vExpert is een eretitel, die de VMware Community toekent aan IT-professionals die zich onderscheiden als VMware-ambassadeur. Dat betekent dat zij een proactieve rol vervullen bij het delen van kennis en daardoor van enorme waarde zijn voor de vele (technische) gebruikers van VMware. Kennis delen kan op verschillende manieren. Zo zijn er specialisten die zich opwerpen als bloggers, auteurs, toolbouwers en publieke sprekers.

De onderscheiding voor vExpert wordt jaarlijks toegekend aan individuen (dus niet aan bedrijven) door een speciale commissie vanuit de VMware Community. Binnen de branche wordt deze onderscheiding als een enorme prestatie gezien. Het is namelijk een intensieve opdracht om deze onderscheiding te verwerven, zowel qua technische kennis als een behoorlijke investering in tijd om deze kennis te delen en actief te zijn binnen de internationale community. Als vExpert krijg je een aantal privileges zoals toegang tot bèta-programma’s, gratis licenties en exclusieve evenementen en bijeenkomsten.

 

VMware vExpert 2020 3-star

Kevin Leclaire, vExpert van ACA IT-Solutions

Kevin Leclaire is VMware consultant bij ACA IT-Solutions. Hij helpt onze klanten op het gebied van End User Computing (VDI & Digital Workspace) en VMware vSAN. Daarnaast presenteert hij regelmatig op diverse seminars, onderhoudt hij een technisch blog (op eigen titel) en helpt Kevin derden, op vrijwillige basis, via community fora. Deze activiteiten zijn niet onopgemerkt gebleven. We zijn er trots op dat Kevin op 24 februari 2020 inmiddels voor de derde keer is uitgeroepen als VMware vExpert. Ook in 2020 zal hij zich weer volledig inzetten op kennisdeling, zowel binnen als buiten ACA IT-Solutions.

Wil je meer informatie hierover of een keer van gedachten wisselen met ons of Kevin in het bijzonder? Neem dan even contact op.