Terug
Blog 10-03-20

Verhuisbericht – ACA IT-Solutions

ACA-Nieuwe-Locatie

Wij gaan verhuizen! Op maandag 23 maart aanstaande zullen wij ons nieuwe kantoorpand betrekken.

Onze nieuwe adresgegevens vanaf deze datum:

ACA IT-Solutions B.V.
Beukenlaan 40-50
5651 CD Eindhoven

Zichtlocatie

Deze prachtige zichtlocatie aan de binnenring van Eindhoven is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. De snelweg A2/N2 en Treinstation Strijp-S liggen op een steenworp afstand. Dit geldt ook voor het bekende Strijps Bultje, het Evoluon en het innovatieve Strijp-S en Strijp-T.

Kortom, dit biedt ons een ideale en inspirerende werklocatie die bovendien de ruimte geeft om door te groeien. Een keer komen kijken? Je bent van harte welkom!

Bezoekers en expeditie

Wil je een bezoek brengen aan ACA IT-Solutions? De bezoekersingang en de expeditie bevinden zich aan de achterzijde van het pand. Let op: stel je navigatie in op Koenraadlaan 102. Daar bevindt zich de oprit van ons parkeerterrein.

Postbus vervalt

Met deze verhuizing komt ook onze postbus definitief te vervallen. Dat betekent dat voortaan ons postadres gelijk is aan ons bezoekadres.

Via deze weg verzoeken wij je vriendelijk deze wijziging door te voeren in je administratie. Wij verwelkomen je vanaf 23 maart graag in ons nieuwe pand. De koffie (van versgemalen bonen) staat ook daar weer voor je klaar.