ACA IT-Solutions partner van Kaspersky Motorsport

Dit raceseizoen is ACA IT-Solutions de trotse partner van Kaspersky Motorsport. Het Racing Team komt uit in de Blancpain GT Series raceklasse. Op de Ferrari 488 GT3 van het Kaspersky Motorsport Team staat het logo van ACA IT-Solutions prominent op de motorkap.

ACA IT-Solutions heeft de kans gekregen zich aan te sluiten bij het Kaspersky Motorsport Team. Het is een vervolg op de jarenlange, intensieve samenwerking met de IT-Security fabrikant Kaspersky Lab. ACA IT-Solutions beschikt over de unieke Platinum Partner Status van Kaspersky Lab.

Kaspersky Motorsport is een professioneel raceteam met ervaren coureurs. Veruit de bekendste is  oud-Formule 1 coureur Giancarlo Fisichella. Het team wordt gecompleteerd met Marco Cioci (oud-Formule 3) en James Calado (voorheen uitkomend in de GP2).

Platinum Partner Status

Blancpain GT Series, races door heel Europa

Blancpain GT is een spectaculaire raceklasse met een volle racekalender. In 2017 staan onder meer circuits zoals Monza (Italië), Silverstone (Engeland), Hungaroring (Hongarije), Barcelona (Spanje) en de Nürburgring op het programma. Sprint Races en Endurance Races wisselen elkaar af. Voor ACA IT-Solutions is dit een unieke mogelijkheid om zich door heel Europa te profileren, samen met IT-Security fabrikant Kaspersky Lab.

Eind juli vonden de Blancpain GT Series plaats op het prachtige circuit van Spa Francorchamps in België. Ditmaal in de vorm van een 24-uurs race: The 24 Hours Of Spa. De auto van Kaspersky Lab/ACA IT-Solutions lag lange tijd op de eerste plaats. Helaas viel de Ferrari na circa 14 race-uren uit door een technisch probleem.

Helaas geen overwinning dit keer. Wel laat het team zich dit jaar echt zien. ACA IT-Solutions is trots op de prestaties van het Kaspersky Motorsport Team.

Samenvatting 24 Hours Of Spa

Bekijk ook de volgende onderwerpen. Deze zijn speciaal voor u geselecteerd: