Terug
Blog 18-01-17

Nominatie Channelweb Award 2016

Winnaar publieksprijs Channelweb

Channelweb heeft ACA IT-Solutions genomineerd voor de Award Value Added Reseller of the Year. Channelweb is de informatiebron voor het Nederlandse IT reseller- en distributiekanaal. ACA IT-Solutions is verkozen door een afvaardiging van vijf juryleden die werkzaam zijn voor, namens of bij eindgebruikersorganisaties.

De jury bestaat uit:

  • Alfons Biegstraaten, zelfstandig datacenteradviseur en momenteel werkzaam voor ABN Amro
  • Robert Garskamp, Managing Director van IDentity.Next
  • Gert-Jo van der Heijden, Senior Interim Professional bij Yacht en momenteel als Project- en Servicemanager bij Amerpoort
  • Huub Hillege, zelfstandig Principal Database Consultant
  • Willem Joustra, ICT-Manager bij TMO Fashion Business School

Nominatie Channel Award

De nominatie is gedaan op voordracht uit de markt. De vele aanmeldingen zijn vervolgens door vijf juryleden afzonderlijk van elkaar beoordeeld met een cijfer. ACA IT-Solutions kreeg een hoge waardering en maakt nu dus kans op de Award Value Added Reseller of the Year.

Hoogwaardige oplossingen

Channelweb licht de nominatie toe: “ACA IT-Solutions is eerder dit jaar tijdens de EMC Channel Update onderscheiden met de award Fastest Growing Partner of the Year. ACA IT-Solutions is de afgelopen jaren ‘tegen de stroming in’ blijven groeien en kan inmiddels bogen op mooie referenties. ACA IT-Solutions wist bij zowel bestaande als nieuwe opdrachtgevers hoogwaardige Data storage, Back-up en Replicatie oplossingen te implementeren. ACA en EMC ondersteunen organisaties bij de transformatie van hun ICT activiteiten en de levering van IT as a Service.”

“Eerder dit jaar ontvingen we vol trots de award van EMC. Dat krijgt nu een prachtig vervolg met deze nominatie door Channelweb. Hieruit blijkt dat onze manier van werken de juiste keuze is. We hebben de rol als Value Added Integrator hoog in het vaandel staan. We vinden het belangrijk om altijd voor onze relaties klaar te staan. Dat doen we op een persoonlijke manier. Daarbij kiezen we altijd voor een toekomstbestendige oplossing die past bij de wensen en plannen van onze opdrachtgevers. Daarbij selecteren we weloverwogen de merken die daarbij passen. EMC is daar een uitstekend voorbeeld van.”

Tijdens de Channel Awards 2016 op 7 december aanstaande worden de winnaars bekend gemaakt. 50% wordt bepaald door het juryrapport, de andere 50% door het publiek.

Eerder dit jaar ontvingen we vol trots de award van EMC. Dat krijgt nu een prachtig vervolg met deze nominatie door Channelweb. Hieruit blijkt dat onze manier van werken de juiste keuze is. We hebben de rol als Value Added Integrator hoog in het vaandel staan. We vinden het belangrijk om altijd voor onze relaties klaar te staan. Dat doen we op een persoonlijke manier. Daarbij kiezen we altijd voor een toekomstbestendige oplossing die past bij de wensen en plannen van onze opdrachtgevers. Daarbij selecteren we weloverwogen de merken die daarbij passen. EMC is daar een uitstekend voorbeeld van.

Theo Beks Adviseur

Tijdens de Channel Awards 2016 op 7 december aanstaande worden de winnaars bekend gemaakt. 50% wordt bepaald door het juryrapport, de andere 50% door het publiek.