Masterclass: Cybercrime, een verhaal van een hacker

Cybercriminelen lijken precies te weten hoe ze uw bedrijf moeten binnenkomen. Zij zoeken continu naar de zwakke plekken. Door de vijand en zijn werkwijzen te leren kennen, is het bepalen van de juiste verdediging vele malen eenvoudiger en efficiënter.

MKB Eindhoven organiseert, samen met ACA IT-Solutions, de masterclass Cybercrime, een verhaal van een hacker. Relaties van ACA IT-Solutions kunnen kosteloos deelnemen aan deze masterclass, te houden op donderdag 24 oktober in het Mikrocentrum in Veldhoven.

MKB Eindhoven partner

 


Sprekers

Rickey Gevers

Ethical Hacker

Rickey Gevers is op jonge leeftijd begonnen met hacken. Dat deed hij voor de lol, niet om daadwerkelijk schade te verzoorzaken bij bedrijven of personen. Tegenwoordig is hij ethical hacker en heeft hij als doel het aanpakken van cybercriminaliteit. Rickey wordt tegenwoordig vaak ingezet voor internationale cases op overheidsniveau of bij multinationals. Zo heeft hij o.a. het Nederlands Forensisch Instituut ondersteund bij het ontmantelen van een groot cybercrime netwerk en banken geholpen om DDoS aanvallen te voorkomen.

David Ruijs

Security Awareness Specialist, ACA IT-Solutions

David Ruijs heeft zeer veel ervaring met trajecten op het gebied van bewustwording en de bescherming van belangrijke bedrijfsdata en het trainen van medewerkers op dit vlak. Security awareness is een relatief nieuw kennisgebied en daardoor een onbekend en complex vraagstuk voor veel organisaties. David geeft tijdens deze masterclass praktische tips om de digitale veiligheid aan te scherpen.

Programma

08.30 uur:           Ontvangst
09.00 uur:           Het verhaal van een hacker
09.45 uur:           Digitale veiligheid en preventie
10.30 uur:           Tafeldiscussie
11.00 uur:           Afsluiting

Waar & Wanneer

Donderdag 24 oktober
08.30 – 11.00 uur

Mikrocentrum
De Run 1115
5503 LB Veldhoven

Aanmelden

Deze masterclass is een initiatief van MKB Eindhoven. Relaties van ACA IT-Solutions kunnen deze masterclass gratis volgen. Om uw gratis deelname te claimen dient u bij registratie in het opmerkingenveld te vermelden dat u een relatie bent van ACA IT-Solutions (reguliere deelname bedraagt €145). Meld snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt. Via onderstaande button kunt u zich direct aanmelden.

Registeren via MKBgroeit.nl

European Cyber Security Month 2019

Deze masterclass is onderdeel van de campagne European Cyber Security Month 2019, waar ACA IT-Solutions een actieve bijdrage aan levert in de maand oktober. Meer weten over deze campagne en waardevolle tips over cybersecurity? Volg onze campagne op LinkedIn of Twitter.

Bekijk ook de volgende onderwerpen. Deze zijn speciaal voor u geselecteerd: