Terug
In de media 03-04-23

Interview: Michael Waterman – Met high fives en knuffels bezorgt hij ernstig zieke kinderen een onvergetelijke dag

Overdag zorgt Michael Waterman als
Cybersecurity Architect voor doortimmerde
beveiligingsoplossingen. Minder bekend bij
collega’s en opdrachtgevers is zijn
alter ego ‘TB-16109’. Maak kennis met een
strijder uit het Star Wars universum die
onverwachte heldendaden verricht
in een sterrenstelsel bij u om de hoek

Bad guys from Star Wars doing good things

Van cyberspace naar deep space. Het is voor Michael Waterman een kleine stap. Namens het Eindhovense ACA IT-Solutions, onderdeel van Crowe Foederer, adviseert hij organisaties om hackers en internetcriminelen buiten de deur te houden. Tegelijkertijd gaat hij zo’n vijftien keer per jaar door het leven als Biker Scout, een regelrechte bandiet en speciale variant van de Stormtrooper, die in de wereld van Star Wars dienst doet als verkenner. Wie denkt dat Michael’s vrouw Aliëtte niet veel op heeft met deze bijzondere hobby, heeft het mis. Ook zij verandert regelmatig in een iconisch Star Wars-personage, compleet met ventilator-gekoelde helm en levensechte blaster.

Samen zijn ze aangesloten bij de Dutch Garrison, dat deel uitmaakt van het 501th Legion. Dit wereldwijde legioen van 15.000 Star Wars fans van de buitencategorie treedt op in de kostuums van hun filmhelden. Dat doen ze in Nederland op verzoek van organisaties als KWF, Make-A-Wish, Stichting Opkikker en Stichting Hoogvliegers. Zo bezorgen ze met high fives en knuffels ernstig zieke kinderen belangeloos een onvergetelijke dag. Wie de Dutch Garrison vraagt een evenement of bedrijfsfeest bij te wonen, wordt verzocht een donatie te doen aan het goede doel.

Lees het volledige interview

Lees het volledige interview met Michael Waterman. Het interview is verschenen in het glossy magazine Nuance van onze moederorganisatie Crowe Foederer.

Klik hier