Terug
In de media 26-10-22

ACA IT-Solutions en Ichicraft tekenen partnerovereenkomst

In het kort

Op donderdag 29 september was het zo ver. De partnerovereenkomst tussen ACA IT-Solutions en Ichicraft is een feit. Als officiële partner van Ichicraft kunnen we de samenwerkingsbehoefte en het gebruikersgemak van onze klanten nog beter invulling geven. Ichicraft is een softwarebedrijf met een primaire focus op het leveren van krachtige extensies op het Microsoft365-platform. Ichicraft is specialist in het ontwikkelen van stabiele web-parts voor SharePoint met de allerbeste prestaties.

Ichicraft

Ichicraft is een softwarebedrijf met een primaire focus op het leveren van krachtige extensies op het Microsoft365-platform. Ichicraft is specialist in het ontwikkelen van stabiele web-parts voor SharePoint met de allerbeste prestaties.

Collaboratieteam

ACA IT-Solutions is al geruime tijd actief met SharePoint. De behoefte aan oplossingen om beter samen te werken neemt in hard tempo toe. Daarom startte ACA IT-Solutions vorig jaar een collaboratieteam onder leiding van Pieter Kops. Dit team groeide in minder dan een jaar met zes extra leden. Zij helpen organisaties met digitaliseringsvraagstukken. Denk hierbij aan de uitrol én de adoptie van Microsoft365-appicaties, zoals SharePoint, Teams en aanverwante tooling die medewerkers in staat stelt om efficiënt samen te werken.

Wat betekent deze samenwerking?

SharePoint is out-of-the-box nog geen ultieme oplossing. De inrichting is een vertaling van dataclassificatie, processen en beleid. Klanten willen informatie in de juiste vorm bij een geautoriseerde gebruiker op tijd ontsluiten. Met Ichicraft Boards kunnen we een SharePoint ervaring verrijken met boards en widgets die allerhande informatie en nieuws in één oogopslag bij elkaar brengt. Met de Modern Workspace oplossingen van ACA IT-Solutions kunnen we zelfs verschillende applicaties laten starten vanuit hetzelfde portaal. Onze klanten kunnen op deze manier altijd en overal werken, ongeacht tijd, plaats of apparaat.

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan even contact met ons op.