Terug
In de media 07-03-22

Fortinet Advanced Partner Status voor ACA IT-Solutions

Fortinet-Advanced Status

ACA IT-Solutions heeft officieel de Advanced Partner Status van Fortinet bereikt. Met deze hoge partnerstatus laat de Eindhovense IT-dienstverlener eens te meer zien dat cyberveiligheid hoog in het vaandel staat bij het realiseren van ICT-omgevingen en -oplossingen voor opdrachtgevers. Het is bovendien het resultaat van een jarenlange, intensieve samenwerking met Fortinet. De hoogwaardige partnerstatus werd officieel uitgereikt door Frank van der Gaarden (Channel Manager, Fortinet) aan Jeroen Theeuwen (Business Development Manager, ACA IT-Solutions).

Cyberveiligheid

Het realiseren van een veilige werkomgeving is geen eenmalige of enkelvoudige exercitie. Een nauwgezet samenspel tussen de elementen beleid, techniek en mens is essentieel om cyberaanvallen het hoofd te bieden. Op technisch vlak is de samenwerking met Fortinet daarom onmisbaar, waarbij connectiviteit en intelligentie de sleutelwoorden zijn.

“ACA IT-Solutions bewijst waarde”

Frank van der Gaarden, Channel Manager van Fortinet: “Organisaties worden genoodzaakt om steeds beter na te denken over hoe zij zich adequaat kunnen beschermen tegen alle virtuele dreigingen die op hen afkomen, zoals bijvoorbeeld ransomware. Sinds jaar en dag werkt ACA IT-Solutions met de oplossingen van Fortinet om klanten zo optimaal mogelijk te beschermen. De samenwerking tussen Fortinet en ACA is altijd al heel nauw geweest en met deze promotie naar de Advanced Partner Status zetten zij hierin een zeer belangrijke volgende stap. Niet alleen is het een bewijs dat ACA beschikt over een grote hoeveelheid kennis en officieel gecertificeerde engineers. Het laat ook zien dat ze in staat zijn ons portfolio breed te ondersteunen. Wij feliciteren ACA van harte met deze prachtige promotie en kijken uit naar een succesvolle verdere samenwerking.”

Fortinet Advanced partner

Signalering en reactiesnelheid

Jeroen Theeuwen, Business Development Manager van ACA IT-Solutions: “Organisaties in Nederland, groot en klein, worden continu op de proef gesteld door geavanceerde aanvallen van cybercriminelen. De tijd van simpele, doorzichtige cybercrime is voorbij. Constante bescherming van de IT-infrastructuur is een must. De oplossingen van Fortinet vervullen daarin een onmisbare schakel. De Fortinet Security Fabric is krachtig, slim en betrouwbaar. De absolute winst voor organisaties zit in het centrale management, waarmee de signalering en reactiesnelheid worden geoptimaliseerd. ACA IT-Solutions is in staat dit op hoog niveau te integreren in de IT-security omgevingen van onze klanten. We zijn trots op deze hoge partnerstatus, de intensieve samenwerking en de waardering vanuit Fortinet.”

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Fortinet en het verhogen van de cyberveiligheid van jou organisatie? Neem dan contact met ons op.