Terug
Events 14-06-21

Opname: twee cybersecurity webinars, 400 deelnemers

Cyberveiligheid

1. “De financiële risico’s van cybercrime”

Voor: Directie, financieel management, operationeel management

2. “Werkwijze cybercriminelen in 2021”

Voor: IT-management en andere (mede)verantwoordelijken voor cybersecurity, dataprotectie en ICT

Een indrukwekkend praktijkverhaal

Het aantal aanmeldingen was ver boven verwachting. Niet alleen onder IT-specialisten, maar ook onder directieleden en financieel managers leeft het onderwerp cybersecurity enorm. De risico’s baren zorgen.

Indrukwekkend was ook het verhaal van Pieter Dirven, directeur/eigenaar van De Smaakspecialist in Ulvenhout. Een succesvol bedrijf met een goed beveiligde IT-omgeving. En toch ging het helemaal mis. Wij kwamen helaas pas voor het eerst in contact met dit bedrijf na de cyberaanval en toen was het kwaad al geschied. Hij wil graag andere bedrijven waarschuwen en was bereid om tijdens ons webinar zijn verhaal te doen. Openhartig vertelt hij wat hem overkwam, welke moeilijke beslissingen hij moest nemen en wat de leermomenten waren.

Gemist? Bekijk de opnames!

“Ons bedrijf is niet interessant voor cybercriminelen.” Dat horen we vaker in het mkb en dat baart zorgen. Vijf jaar geleden zat daarin een kern van waarheid. De aanvalsmethodieken van cybercriminelen zijn echter totaal anders tegenwoordig. Geëvolueerd, beter gezegd. Dat kwam ook duidelijk naar voren tijdens de twee webinars over cybersecurity die wij organiseerden.

Webinars terugkijken

Wil je de webinars, inclusief het praktijkverhaal, terugkijken? Vul hieronder uw gegevens in en u krijgt de opnames per e-mail toegestuurd.