Computable: ‘ACA IT-Solutions is een pareltje in de ICT-branche’

Vakmanschap is meesterschap: ACA IT-Solutions dat is de headline die prijkt in het magazine van Computable. Computable is een vooraanstaand IT-medium kanaal in Nederland. Hoe geweldig is het als je door een nieuwsbron met een dergelijke staat van dienst wordt betiteld als pareltje in de Nederlandse ICT-branche!

Dag in dag uit doen wij onze uiterste best voor onze klanten. Dat doen we met hart en ziel en altijd met oog voor de beste keuze voor de klant. Dan ineens word je gevraagd door Computable om mee te werken aan een interview en krijg je het predicaat ‘Pareltje in de Nederlandse ICT-branche’. Dan stap je even uit de waan van de dag en denk je: we zijn hier in Eindhoven toch wel met iets heel moois bezig!

Geert Rademakers, directeur van ACA IT-Solutions

In de 2e editie van 2021 verscheen een prachtig, vier pagina’s tellend interview met Theo Beks (tot 31 december 2020 directeur) en Geert Rademakers, die het directiestokje vanaf 1 januari 2021 overnam. Zij blikten terug op het ontstaan van het bedrijf, de veranderingen die de IT-branche doormaakte de afgelopen decennia en hoe ACA IT-Solutions daarop anticipeerde.

Ook kwamen de kernwaarden en toekomstvisie aan bod, die de basis vormen van het succes van deze Eindhovense ICT-dienstverlener. Zo besteedt ACA IT-Solutions veel aandacht aan de relaties: trouw aan personeel, klanten én merken. Ook de toekomstvisie heeft duidelijk vorm, waarbij gefocust wordt op de drie-eenheid die essentieel is bij de uitvoering van ICT: beleid-techniek-mens.

Ooit is ACA IT-Solutions begonnen als handelshuis. Snel daarna heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een full service IT-dienstverlener voor het MKB. Het onderscheidend vermogen? Vakmanschap maakt meesterschap: weten hoe technologie werkt en het toepasbaar maken voor klanten.

Rik Sanders, redacteur Computable

Het interview

Lees het volledige interview via onderstaande link:

Download

Computable magazine ICT pareltje

Bekijk ook de volgende onderwerpen. Deze zijn speciaal voor u geselecteerd: