Terug
Must Read 30-06-22

Bankkoppeling Rabobank vervangen

Bankkoppeling-Bedrijfssoftware-Kosten

Werkt jou organisatie met Multivers Online of met Boekhoud Gemak en maak je gebruik van de automatische koppeling met de Rabobank? Waarschijnlijk ben je ervan op de hoogte dat de huidige bankkoppeling per 1 juli 2022 niet meer te gebruiken is. In dit schrijven lees je wat de mogelijkheden zijn na deze datum.

Nieuwe generatie koppelingen

Er wordt een nieuwe generatie koppelingen gerealiseerd. Zo is er een koppeling die door de Rabobank beschikbaar wordt gesteld, genaamd Rabobank PSD2. Ook wordt er een bankkoppeling beschikbaar gesteld door de leverancier van je softwarepakket (Multivers Online/Boekhoud Gemak).

Belangrijk om te weten is dat er verschillen zijn tussen beide koppelingen. Zo is de PSD2-koppeling niet kosteloos. Ook qua functionaliteit en het moment waarop de koppelingen voor je beschikbaar komen, zijn er verschillen.

Via onderstaande knop tref je alle actuele informatie over de nieuwe koppelingen. Deze pagina wordt regelmatig voorzien van updates. Ook tref je hier een overzicht met veel gestelde vragen en ook de handleiding hoe de nieuwe koppeling te activeren wordt hier beschikbaar gesteld.

Informatie bankkoppeling (Exact.com)

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij de selectie en implementatie van de nieuwe bankkoppeling? Wij helpen je hier graag bij. Neem even contact met ons op voor meer informatie en het plannen van een afspraak.