Terug
Events 22-01-18

ACA IT-Solutions uitgeroepen tot Best IT-Partner Of The Year

IT Bedrijf

ACA IT-Solutions heeft tijdens een grootste IT-awardshow in Studio21 op het Mediapark in Hilversum de Award ontvangen voor Best IT-Partner Of The Year. De prestigieuze Award werd uitgereikt door TV-personality Anita Witzier en Witold Kepinski van Dutch IT-Channel. ACA IT-Solutions werd enkele maanden geleden genomineerd en is uiteindelijk door zowel de vakjury als de IT-sector en relaties gekozen tot de trotse winnaar en mag zich dus een jaar lang het beste ICT-bedrijf van Nederland noemen.

Beste ICT bedrijf Nederland 2018

Toelichting jury: onderscheidend, hoogwaardig, klantgericht

De jury prees ACA IT-Solutions om haar manier van werken: “In weer een veelbewogen jaar in de IT-wereld wist de ICT-integrator uit Eindhoven zich nadrukkelijk te onderscheiden met hoogwaardige en vernieuwende oplossingen. ACA IT-Solutions onderscheidde zich afgelopen jaar bovendien met meerdere Awards van onder andere Barracuda Networks, Dell EMC, Gemalto en Channelweb. De branche noemt ACA IT-Solutions een ervaren gesprekspartner die zijn hand niet omdraait voor complexe en grote ICT-projecten. Ook kwalificaties als betrouwbaar, klantgericht, betrokken, schaalbaar en innovatief vielen het bedrijf ten deel.”

Deze Award is voor ons een geweldige start van het nieuwe jaar. De IT-branche is groot van omvang en om dan als beste IT-Partner te worden gekozen door een vakjury én de IT-sector en onze relaties, dat is fantastisch. Dit is een blijk van waardering voor onze manier van werken. Als System Integrator en Cloud Provider realiseren we complete ICT-omgevingen op locatie en in de cloud. Het belangrijkste daarbij is dat we een lange termijn relatie opbouwen samen met onze klanten, onze partners en onze collega’s. Dat doen we dag in dag uit op een persoonlijke, betrokken manier. De Award voor Best IT-Partner Of The Year (beste ICT-bedrijf van Nederland) toont aan dat onze manier van werken zeer op prijs wordt gesteld.

Theo-Beks-ACA
Theo Beks Directeur ACA