Terug
Events 30-05-24

ACA IT-Solutions partner van CollabDays Netherlands 2024

CollabDays Netherlands 2024

Op zaterdag 1 juni organiseert DIWUG, samen met PowerAddictsNL het jaarlijks terugkerende evenement CollabDays Netherlands 2024. CollabDays vinden in binnen- en buitenland plaats. Het zijn non-profit conferenties, voor en door de community georganiseerd, en bieden gratis toegang voor alle bezoekers. ACA IT-Solutions is sinds twee jaar als partner verbonden aan de CollabDays.

Dit evenement brengt experts en enthousiastelingen samen om te leren, netwerken en kennis uit te wisselen over het onderwerp Collaboration, ofwel samenwerken in een digitale wereld. Centraal staan de oplossingen van Microsoft 365, het Power Platform en aanverwante toepassingen.

Of je nu een professional, ontwikkelaar, eindgebruiker of gewoon nieuwsgierig bent, dit evenement biedt toegevoegde waarde. Binnen een dag ben jij bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en heb je een hoop nieuwe inspiratie opgedaan.

Spreker tijdens CollabDays 2024

ACA IT-Solutions is meer dan alleen een sponsor van dit event. Tijdens de CollabDays Netherlands 2024 is onze collega Pieter Kops één van de sprekers.

Pieter is teamleider van het Business Productivity-team bij ACA IT-Solutions. Hij werkt vanaf 2007 met SharePoint-oplossingen. Al die tijd lag zijn focus op het aan boord krijgen van bedrijven met het steeds veranderende platform, het verhogen van de productiviteit van organisaties (en haar medewerkers) en het realiseren en behouden van een veilige werkomgeving en data/documenten.

Hij heeft bekwame kennis van het realiseren van toekomstbestendige intranet-toepassingen, het bouwen van een geweldige zoekomgeving en het automatiseren van processen met behulp van zowel het PowerPlatform als Nintex. Eén van de belangrijkste vragen die hij aan zijn klant stelt is: “Wat is jouw optimale resultaat?”. Vervolgens bedenkt en bouwt hij, samen met zijn team, de oplossing, waarbij de klantbehoefte, optimale gebruikerservaring en efficiëntie centraal staan. Het implementeren van deze oplossingen vereist adoptie onder de medewerkers van de opdrachtgever. Daarom beschikt Pieter ook gecertificeerde adoptievaardigheden, waardoor het succes van de ingebruikname van nieuwe oplossingen worden geoptimaliseerd.

Pieter is bovendien een ervaren spreker die op een laagdrempelige wijze de toehoorder meeneemt in zijn verhaal. Tijdens CollabDays Netherlands 2024 geeft hij een presentatie met het onderwerp: “Building a second brain with Microsoft Loop”.

Registratie

CollabDays Netherlands 2024 vindt plaats op zaterdag 1 juni 2024 bij het Van der Valk hotel in Vianen. Deelname is gratis en kan via de volgende link: Registration | CollabDays Netherlands 2024