Workshop webinar: rapportages en dashboards maken met Microsoft Power BI (incl. gratis licentie!)

Datum
donderdag 29 juni 2023
Tijd
10:30 - 11:30
Locatie
Online

Waar gaat het webinar over?

Beslissingen nemen, binnen een organisatie is dat aan de orde van de dag. Hoe mooi is het om deze beslissingen onderbouwd te nemen aan de hand van inzichten. Tegenwoordig beschikken organisaties over een schat aan waardevolle data. Dit is echter vaak verspreid over meerdere gegevensbronnen. Ook bestaat de kans dat de data en cijfers ruw zijn en niet de juiste inzichten bieden. Daar is een oplossing voor: data gedreven werken met Power BI, de business intelligence oplossing voor kleine en grote bedrijven.

Co-creatie staat centraal

We gaan het dit keer anders doen. Je gaat niet alleen luisteren, maar ook zelf doen. Een Workshop Webinar dus, waarbij bovendien co-creatie centraal staat. Daarom horen we graag van jou welke rapportages en dashboards je in je dagelijkse werk zou willen zien/gebruiken. Bij jouw aanmelding kun je jouw idee├źn insturen. Aan de hand van alle inzendingen en best practices bepalen we het best passende programma voor dit webinar.

Gratis licentie van Power BI

Om actief deel te nemen aan de workshop, bieden we je een gratis licentie aan van Microsoft Power BI. Na aanmelding leggen we je uit hoe je de gratis licentie kunt activeren. De gratis licentie kun je ook na het webinar blijven gebruiken, zonder verplichtingen.

Programma

  • Introductie: wat kun je met Power BI?
  • Workshop: zelf een rapportage en een dashboard bouwen met Power BI
  • Demo: praktijkopdracht 1
  • Demo: praktijkopdracht 2
  • Top 10 van populaire rapporten en dashboards

Datum en tijden

Donderdag 29 juni van 10.30 tot 11.30 uur

Voor wie

Directie, management en teamleden die verantwoordelijk zijn voor het realiseren en (management)rapportages, stuurinformatie en dashboards

Aanmelden voor dit webinar

Sprekers

John Speulman
Manager Business Solutions ACA IT-Solutions
Paul Vermeulen
ERP & BI Consultant ACA IT-Solutions