Cybercrime Weerbaarheid Test

Hoe weerbaar is uw organisatie voor een cyberaanval? Dit is een zeer actueel vraagstuk in elke organisatie. Heeft u wel alles goed beveiligd en wordt de gekozen aanpak ook als zodanig uitgevoerd? Vaak blijken er verschillen te zitten tussen de verwachtingen van directie/management en de dagelijkse praktijk op de werkvloer.

ACA IT-Solutions heeft een test ontwikkeld genaamd C-CRIT (uit te spreken als ‘Secret’) die de verschillen tussen perceptie en praktijk opspoort en zo de kwetsbaarheden van de organisatie op een doeltreffende wijze blootlegt. Op basis hiervan worden aanbevelingen gedaan hoe de ‘gaten in de verdediging’ kunnen worden gedicht.

De beleidslijn van een organisatie blijkt vaak niet overeen te komen met de procedures en werkwijze op de werkvloer. Dit vormt een enorm risico, zeker omdat binnen de organisatie het gevoel leeft dat men zich geen zorgen hoeft te maken. Met de onderzoeksmethode van C-CRIT geven we een helder beeld van de praktijk en een concreet verbeterplan.

Michael Waterman, IT Business Professional ACA IT-Solutions

De aanpak van C-CRIT

C-CRIT is ontwikkeld door het ervaren team cybersecurity specialisten van ACA IT-Solutions en komt voort uit concrete vragen uit de markt, praktijkcases en veelgebruikte onderzoeksmethodes van onze specialisten.

C-CRIT: C-level – Cyber Resilience Incident Test

Kort samengevat onderzoeken we met C-CRIT de weerbaarheid van de organisatie door de wensen en verwachtingen vanuit de directie (inclusief beleidsplan en vastgelegde procedures) te vergelijken met de werkwijze binnen de organisatie. Bekijk de factsheet voor meer informatie over onderzoeksmethodiek en criteria.

Download: Factsheet C-CRIT

Wat is de onderzoeksmethodiek en welke criteria worden gehanteerd om de C-level – Cyber Resilience Incident Test (C-CRIT) uit te voeren? Download de factsheet!

Ja, ik wil de Factsheet C-CRIT downloaden

Factsheet ccrit Cybercrime Weerbaarheid Test

Meer informatie over dit onderwerp?

Neem dan even contact met ons op.

Bekijk ook de volgende onderwerpen. Deze zijn speciaal voor u geselecteerd: