Hosted Exchange in een zakelijke omgeving

Hosted Exchange is een basisbehoefte binnen elk bedrijf. Waar veel cloudoplossingen nog afhankelijk zijn van de organisatiestructuur is toegang tot mail en de agenda in de cloud geworden tot gemeengoed. Exchange in de hosting is voor veel bedrijven de eerste kennismaking met de cloud. Bijvoorbeeld even thuis op de bank ongelezen mails doorlezen en reageren, snel inzicht in de afspraken van morgen of de agenda’s naast elkaar leggen voor een nieuwe afspraak. Deze email oplossing is dan ook niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven.

Direct contact opnemen

Agenda, e-mail en contacten altijd binnen handbereik

Hosted Exchange is een volwaardige cloud oplossing voor het beheren van uw e-mail, agenda en contacten. Uw e-mail, agenda en contacten zijn altijd en overal toegankelijk. U kunt uw agenda en e-mail delen met collega’s. Correcties in de agenda, mailverkeer en contactbeheer worden direct doorgevoerd. Synchroniseren, dubbele afspraken of communicatieproblemen door agendaverschillen of meerdere Exchange-omgevingen zijn verleden tijd.

E-mail, de agenda en de contactenlijst wil je altijd binnen handbereik hebben, ook als je onderweg bent, thuis of bij een klant. Dit is tegenwoordig onmisbaar. Hosted Exchange is voor organisaties vaak en eerste kennismaking met de cloud. Een zeer praktische oplossing en een toegevoegde waarde voor elke medewerker. Een punt van aandacht is de bijbehorende IT-Security, Back-Up & Replicatie van de data. Dit dient namelijk additioneel geregeld te worden.

Johan Peeters - Sales ACA IT-Solutions

Hosted Exchange professioneel beheerd

Ons Hosted Exchange platform wordt beheerd door onze eigen Microsoft Certified Professionals. Zij dragen zorg voor het maken van back-ups en het uitrollen van updates en patches. Het platform is standaard beveiligd tegen virussen en spam en uw verbinding wordt middels SSL beschermd.

De voordelen op rij:

  • E-mail, agenda en contacten overal toegankelijk
  • Abonnement per maand opzegbaar
  • Integratie met Skype for Business en telefonie is mogelijk

Meer informatie

Exchange in de cloud is een veelgevraagde cloud oplossing voor bedrijven. Wilt u voor uw bedrijf en haar medewerkers de contacten, agenda en e-mail altijd beschikbaar maken? Neemt u dan contact met ons op voor informatie over Hosted Exchange.