Hosted Back-up & Recovery

Data opslag (storage), back-up en recovery is een belangrijk vraagstuk binnen elk bedrijf. Waar worden uw kritieke bedrijfsgegevens en applicaties opgeslagen? Hoe gemakkelijk is het om een back-up terug te halen en hoe lang duurt dit? Zijn mijn data veilig voor internetcriminelen? Wat gebeurt er met mijn data bij een brand of crash? Wanneer dit niet (of niet goed) geregeld is dan zijn de risico’s groot. Hosted back-up (data opslag in de cloud) is dan ook een belangrijke ‘bedrijfsverzekering’.

Direct contact opnemen

Cloud storage

Data storage geeft medewerkers toegang tot bestanden vanaf elk gewenst apparaat en maakt deze deelbaar met anderen. Vergelijk deze oplossing met bijvoorbeeld DropBox, maar dan voor het bedrijfsleven.

Remote data back-up

Uw data en gegevens zijn in veilige handen bij ACA IT-Solutions. Uw gegevens worden namelijk vanuit ons operationeel datacenter realtime gerepliceerd naar een tweede datacenter. Deze omgeving staat op een fysiek gescheiden locatie, hemelsbreed vijf kilometer van het operationele datacenter. Indien uw medewerkers dus per ongeluk gegevens verwijderen of kwijt raken, kunt u altijd ’terug in de tijd’ om deze gegevens te herstellen.

Na een brand, waterschade, crash of ransomware-aanval wil een organisatie z.s.m. weer up-and-running zijn. Door een juiste en actuele Data Back-Up & Replicatie oplossing fysiek op een andere locatie te plaatsen kan dit worden gerealiseerd. Hiermee wordt de zorg van dataverlies weggenomen en is de organisatie na een calamiteit weer snel operationeel. Dit is een must voor iedere organisatie.

Peter van Berkel - Salesmanager ACA IT-Solutions

Uniek: remote data recovery

Wanneer binnen ons operationele datacenter een calamiteit plaats vindt, waardoor aanwezige systemen als defect of verloren moeten worden beschouwd, zijn wij nog steeds in staat om uw data en systemen binnen vier uur te herstellen en live te krijgen. Hiermee onderscheiden wij ons in de markt. Omdat wij iedere 6 maanden het disaster recovery plan uitvoerig testen, zijn wij op het ergste voorbereid. Vraag een andere aanbieder hoe zij dit hebben geregeld en u zult het verschil zelf ontdekken.

Informatie over data opslag

Data opslag is belangrijk en bevat onschatbare waarde voor uw organisatie. Onze unieke aanpak laat zien dat wij begrijpen hoe belangrijk dit is. Neem contact met ons op en wij laten u zien hoe wij zorgen voor de opslag en beschikbaarheid van uw bedrijfsgegevens.

Bekijk ook de volgende onderwerpen. Deze zijn speciaal voor u geselecteerd: