IT Consultancy

Het consultancy team van ACA IT-Solutions helpt bedrijven en instanties vanuit de kern van de IT-organisatie. Tenslotte, een nieuwe investering in ICT is een beleidsmatige keuze die weloverwogen wordt genomen. Onze consultants helpen bedrijven en instanties op velerlei manieren, waarbij altijd de focus ligt op continuïteit en veiligheid op korte én lange termijn. Als onafhankelijk IT-specialist staan wij u graag bij met complexe ICT-vraagstukken. Navolgend treft u een greep uit ons dienstenportfolio.

Direct contact opnemen

1. Veiligheid en continuïteit

Hoe is de technische staat en hoe is het gesteld met de veiligheid, de stabiliteit en de continuïteit van de ICT-omgeving en aanverwante applicaties? En welke rol spelen de medewerkers in het geheel? Onderzoek geeft een snel en duidelijk beeld van de huidige stand van zaken en de verbeterpunten.

Meer informatie:
Risk Management
Technical Security Audits
Cyberweerbaarheid

2. Compliance & Wetgeving

Nu ICT zo’n belangrijke rol vertolkt in het dagelijkse leven, is er strenge wet- en regelgeving van toepassing. Daarbij gaat het niet alleen om wetgeving vanuit de overheid. Ook andere instanties oefenen druk uit op de organisatie. Te denken valt aan organisaties die aan bepaalde standaarden dienen te voldoen (ISO, NEN, etc.). Onder de noemer compliance valt bijvoorbeeld ook het licentiebeheer van software. Onze specialisten helpen u graag om compliant te worden en te blijven.

Meer informatie:
Compliance
GDPR / AVG

3. Techniek & Mens

Ondanks automatisering en digitalisering speelt de mens een steeds belangrijkere rol binnen de organisatie. Er wordt namelijk steeds meer gevraagd van het kennisniveau van de medewerkers. Daarom is het van essentieel belang dat elke werknemer weet wat wordt verwacht op het gebied van bijvoorbeeld policy’s, werkplekgebruik en veiligheid. ACA IT-Solutions heeft onder meer een hoogwaardig Security Awareness Programma ontwikkeld om werknemers te trainen.

Meer informatie:
Security Awareness

4. Strategie & Beleid

Waar staat uw organisatie over 5 jaar? Door een beleidsmatige, strategische aanpak van ICT te hanteren is de organisatie zeer goed voorbereid op veranderingen en wordt de ICT-omgeving efficiënt en op doordachte wijze beschikbaar gesteld aan haar gebruikers. De visie en ambitie van de organisatie en externe factoren hebben grote invloed op ICT. Wij denken graag met u mee om een robuuste en toekomstbestendige ICT-omgeving te realiseren.

Meer informatie:
ICT Beleid & Strategie

 

Consultancy, specialisten voor uw business cases

Wat is uw vraagstuk? Een IT Business Consultant van ACA IT-Solutions komt graag vrijblijvend bij u langs om van gedachten te wisselen over uw business case. Neem contact met ons op voor meer informatie of het plannen van een afspraak.

Bekijk ook de volgende onderwerpen. Deze zijn speciaal voor u geselecteerd: