Werkvloer

Wie kunnen je beter vertellen hoe het is om bij ACA IT-Solutions te werken dan de collega’s zelf? Uit een anoniem werktevredenheidsonderzoek onder de medewerkers bleek dat zij hun werk(plezier) waarderen met een 8,8! Met plezier naar je werk gaan is ontzettend belangrijk, want daar ben je tenslotte een groot deel van je leven.

Hieronder vind je enkele verhalen van collega’s. Een kijkje op de werkvloer bij…

Sabrina Velings, Servicemanager

Sabrina is sinds 2013 werkzaam bij ACA IT-Solutions, eerst als projectleider en sinds 2020 als servicemanager. Waar ze eerst op het Projectbureau werkte waar alle opdrachten worden aangestuurd, is ze nu het aanspreekpunt voor klanten om de kwaliteit van onze dienstverlening te bewaken.

“Als een klant aangeeft dat hij tevreden is met het resultaat… daar doe je het voor!”

Sabrina aan het woord

Martijn van Bakel, Junior Systems Engineer

Martijn heeft in 2018 zijn afstudeerstage bij ACA IT-Solutions met verve doorlopen. Daarna is hij direct fulltime aan de slag gegaan als Junior Systems Engineer.

“Teamspirit, daar blinkt ACA IT-Solutions echt in uit.”

Martijn aan het woord

Sjoerd van den Nieuwenhof, Technical Consultant

Als technisch consultant Sjoerd veelal op locatie bij onze klanten voor de uitrol voor ICT-projecten op het gebied van application delivery, voornamelijk op het vlak van Citrix.

“We maken mooie stappen en we groeien. Dat maakt me trots om voor ACA IT-Solutions te werken.”

Sjoerd aan het woord

Wie ken je al bij ACA IT-Solutions?

Veel van onze collega’s zijn actief op LinkedIn. Ben je benieuwd wie je al kent bij ACA? Bekijk dan het medewerkers-overzicht op onze LinkedIn-pagina. Dan kun je gelijk even vragen naar hun ervaringen!

Onze collega's op LinkedIn

Maak kennis met ACA IT-Solutions