Sjoerd van den Nieuwenhof, technical consultant

De projecten die ik doe variëren van klein tot groot. Hierbij komen alle facetten van een ICT-omgeving aan bod. Het uiteindelijke doel is een goede gebruikerservaring.

 

Sjoerd combineert actief bezig zijn met gezelligheid. Dat is terug te zien in zijn vrijetijdsbesteding als in zijn werk. Buiten werktijd is Sjoerd druk met zijn gezin, is hij handbalkeeper, fervent klusser, houdt hij van koken en is hij een zeer actief Carnavalsvierder in zijn stad Venlo. Dat laatste betekent dat hij jaarlijks een groot kruis heeft staan in zijn agenda tijdens de Carnavalsvakantie. Op het kantoor van ACA IT-Solutions in Eindhoven zien we Sjoerd niet vaak. Als technisch consultant is hij namelijk veelal op locatie bij onze klanten voor de uitrol voor ICT-projecten.

“Mijn specialisme is Application Delivery en dan met name binnen het Citrix portfolio. De projecten die ik doe variëren van klein (simpele upgrade) tot groot (realisatie compleet nieuwe omgeving). Hierbij komen alle facetten van een ICT-omgeving aan bod. Applicatie installatie en optimalisatie, profiel optimalisatie, etc. Het uiteindelijke doel is een goede gebruikerservaring.”

“Sjoerd heeft al jong de keuze voor ICT gemaakt en is na zijn studie (HBO ICT) de branche ingerold. Na zijn studie is ACA IT-Solutions zijn derde werkgever. Hier heeft hij zijn plek helemaal gevonden. “Ik voel me hier helemaal thuis. ACA IT-Solutions is een bedrijf dat het familiegevoel geeft en waar men elkaar accepteert. We maken mooie stappen en we groeien. Dit biedt steeds nieuwe uitdagingen en resulteert in mooie projecten. Dat maakt me trots om voor ACA IT-Solutions te werken.”

“Mijn werkdag begint en eindigt altijd met een stukje reistijd. Vanuit thuis (Venlo) varieert de reistijd, afhankelijk van de vestigingsplaats van de klant. Omdat ik altijd op locatie van de klant ben, vind ik het belangrijk dat ik me welkom voel. Tijdens een project heb je tenslotte veel contact met dezelfde mensen van de opdrachtgever. Een goede samenwerking is essentieel en daar heb je zelf een grote rol in. In mijn functie is het daarom belangrijk om goed te communiceren, mee te denken met de behoeften van de klant. Daarnaast is natuurlijk uitstekende technische kennis van groot belang met daarbij de capaciteiten om het te kunnen vertalen naar de praktijk en de situatie van de opdrachtgever. De projecten zijn vaak groot en hebben daardoor soms lastige vraagstukken. De succesvolle oplevering daarvan maakt me trots. Dat geeft bovendien ontzettend veel energie!”

We maken mooie stappen en we groeien. Dit biedt steeds nieuwe uitdagingen en mooie projecten. Dat maakt me trots om voor ACA IT-Solutions te werken.

Sjoerd van den Nieuwenhof, Technical Consultant

Maak kennis met ACA IT-Solutions