ACA IT-Solutions kiest Datacenter met Tier IV-certificering

Uw data is essentieel voor uw organisatie. Veilige opslag en continue beschikbaarheid is een must. Daarom kiest ACA IT-Solutions voor High Tech Datacenters in de omgeving Eindhoven van het hoogste niveau. Onze Cloud omgeving draait voortaan in het beste Datacenter van Nederland, gewaardeerd met hoogst mogelijke certificering voor Datacenters: Tier IV.

Het is niet vreemd dat het eerste Tier IV Datacenter in Eindhoven staat. Het KPN Datacenter is namelijk gesitueerd op de High Tech Campus, “de slimste vierkante kilometer van Nederland”. Data in de Brainport-regio groeit onstuimig, waardoor bedrijven keuzes dienen te maken qua hosting en colocation.

Beste-Datacenter-Nederland

Hoogst haalbare beschikbaarheid ter wereld

ACA IT-Solutions kan hierdoor klanten de maximale zekerheid bieden. Een belangrijke voorwaarde is dat geen enkele storing een uitval van ICT-systemen (en dus dataverlies) kan veroorzaken. Die zekerheid biedt dit Tier IV-Datacenter. De continuïteit van bedrijfsvoering is maar liefst 99,995%. Dit is de hoogst haalbare beschikbaarheid in Datacenters ter wereld! Bovendien is er 24/7 beveiligingspersoneel aanwezig, is het gebouw compleet brandveilig en beschikt de locatie over ISO27001 certificering en ISAE3000 verklaring. Tot slot is de locatie 100% duurzaam.

ACA IT-Solutions kan hiermee voldoen aan de maximale eisen van opdrachtgevers waarvoor data en beschikbaarheid van onschatbare waarde zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.