ACA IT-Solutions splitst haar activiteiten

ACA IT-Solutions is al ruim 30 jaar actief in het Nederlandse ‘ICT-landschap’, enerzijds als system integrator voor IT-oplossingen (ontwerp, levering, implementatie, onderhoud en beheer van ICT infrastructuren), anderzijds als implementatiepartner van ERP-software, met name Unit4 applicaties.

IT-oplossingen

ACA IT-Solutions en HRT Business Professionals

Beide activiteiten hebben zich de afgelopen jaren voorspoedig ontwikkeld en zijn in omvang dermate gegroeid dat wij beide activiteiten – ieder binnen een eigen juridische entiteit – beter tot hun recht willen laten komen. Wij hebben daarom besloten om de ERP-activiteit onder te brengen in een nieuw bedrijf met de naam “HRT Business Professionals”.

HRT bestaat uit vier disciplines: Personeel, Reporting, Software en HRT4Accountants. Op deze gebieden ontzorgt HRT ondernemers, zodat zij zich kunnen richten op de core business. Meer informatie: website HRT Business Professionals.

ACA richt zich op IT-oplossingen

ACA IT-Solutions legt vanaf nu volledig de focus op on premise oplossingen, cloud oplossingen en IT-services. Anders gezegd, oplossingen met als doel de continuïteit van uw informatiesysteem te garanderen. Daarbij hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering en een relatie op de lange termijn. We zijn graag van A tot Z betrokken. Hierdoor creëren wij samen met u een ICT-omgeving die past bij uw eisen en wensen en waarop u dagelijks kunt vertrouwen. Bovendien dragen wij zorg voor beheer, monitoring en support en fungeren zo als verlengstuk van uw organisatie.

De ontwikkelingen in de ICT-branche gaan echter zo snel dat persoonlijk bijpraten niet altijd schikt. Toch is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen. En wij willen onze kennis en ervaring graag met u delen. Vandaar deze nieuwe website. Niet alleen een nieuwe look, maar binnenkort ook steeds meer een bron van informatie. Belangrijk nieuws zullen wij u ook bijbrengen via onze periodieke nieuwsbrief en presentaties.

Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op.

Wilt u meer informatie over dit onderwerp?

Neemt u dan contact met ons op.