Doe mee: Cyberweerbaarheid Onderzoek MKB Brabant

Altijd al willen weten hoe uw cybersecurity zich meet met die van organisaties uit de regio? Kom het te weten door mee te doen aan het Cyberweerbaarheid Onderzoek MKB Noord-Brabant! Het onderzoek duurt ongeveer 7 minuten. Anoniem invullen is mogelijk. Daarnaast verloten we 5 JBL Tune Earbuds t.w.v. €75,- onder de deelnemers aan het onderzoek.

Ja, ik doe mee aan het onderzoek

Provincie Marktonderzoek cybersecurity Brabant

Over het onderzoek

Cybersecurity is enorm belangrijk voor de beveiliging en continuïteit van uw organisatie. Om een goed beeld te krijgen hoe het gesteld is met de cyberweerbaarheid van MKB-bedrijven in Noord-Brabant, doen wij onderzoek in de regio. Om meer inzichten te creëren willen we uw organisatie vragen om deel te nemen aan dit onderzoek.

Cybercriminelen weten maar al te goed organisaties te vinden met zwakke beveiliging. Door mee te doen aan dit onderzoek komt u te weten of en waar u verbeterslagen kunt maken. Tevens kunt u dit onderzoek gebruiken als referentiekader, om te zien of uw organisatie in de regio laag of juist hoog scoort op het gebied van cybersecurity.

Als u meedoet aan dit onderzoek, ontvangt u het onderzoeksrapport. Het onderzoeksrapport geeft waardevolle inzichten in de digitale dreiging, uw weerbaarheid en tot slot de cyberrisico’s, waarmee (concurrerende) organisaties uit de regio te maken hebben.

Ja, ik doe mee met het onderzoek

Deelname additioneel onderzoek

Aan het einde van dit onderzoek heeft u tevens de mogelijkheid om deel te nemen aan een additioneel onderzoek waarin we de openbare veiligheidsrisico’s van uw organisatie toetsen (een zogeheten OSINT-scan). In dit onderzoek onderzoeken we of en hoe uw organisatie op het open, dark en deepweb zichtbaar is voor kwaadwillenden. Dit onderzoek zullen we in het najaar uitvoeren.

Uiteindelijk gaat iedere organisatie ooit te maken krijgen met een cybersecurity incident, maar hoe beter u daar als organisatie op voorbereid bent, hoe kleiner de impact en de (gevolg)schade. De onderzoeksresultaten geven een heldere weergave van de actuele stand van zaken en de verbeterpunten.

Het marktonderzoek wordt mede mogelijk gemaakt door:

Organisatoren-Marktonderzoek