Awards

ACA IT-Solutions wordt regelmatig geprezen voor uitzonderlijke prestaties en resultaten in de vorm van awards. Daar zijn we enorm trots op, want het is het resultaat van de inzet die we dag in dag uit leveren. Deze awards zijn geen doel op zich, maar een blijk van waardering voor de vraagstukken die wij oplossen voor onze klanten. De focus ligt op een relatie voor de lange termijn. Wij vinden het belangrijk om op een betrokken en persoonlijke wijze een relatie op te bouwen met zowel onze klanten als partners.

Op deze pagina staat een overzicht van de awards die ACA IT-Solutions de afgelopen periode overhandigd heeft gekregen.

Fortinet Advanced Partner Status voor ACA IT-Solutions

ACA IT-Solutions heeft officieel de Advanced Partner Status van Fortinet bereikt. Met deze hoge partnerstatus laat de Eindhovense IT-dienstverlener eens te meer zien dat cyberveiligheid hoog in het vaandel staat bij het realiseren van ICT-omgevingen en -oplossingen voor opdrachtgevers. Het is bovendien het resultaat van een jarenlange, intensieve samenwerking met Fortinet.

Lees meer

Best IT-Partner Of The Year

ACA IT-Solutions heeft tijdens een grootse IT-awardshow in Studio21 op het Mediapark in Hilversum de Award ontvangen voor Best IT-Partner Of The Year. De prestigieuze Award werd uitgereikt door TV-personality Anita Witzier en Witold Kepinski van Dutch IT-Channel. ACA IT-Solutions werd enkele maanden geleden genomineerd en is uiteindelijk door zowel de vakjury als de IT-sector en relaties gekozen tot de trotse winnaar en mag zich dus een jaar lang het beste ICT-bedrijf van Nederland noemen.

Lees meer

De samenwerking met ACA is altijd al heel nauw geweest. ACA bewijst dat zij beschikken over een grote hoeveelheid kennis en officieel gecertificeerde engineers. Het laat ook zien dat ze in staat zijn een breed portfolio te ondersteunen.

Frank van der Gaarden, Channel Manager - Fortinet

ACA IT-Solutions uitgeroepen tot Best New Cipher Partner van Gemalto

ACA IT-Solutions is door IT-Security fabrikant Gemalto uitgeroepen tot Best New Cipher Partner 2017. Deze Award werd uitgereikt tijdens het jaarlijkse Gemalto Partner Event 2017. De Best New Cipher Partner Award kreeg ACA IT-Solutions vanwege de uitzonderlijke prestaties en complexe projecten in de afgelopen periode.

Lees meer

Winnaar publieksprijs Channelweb

Tijdens een feestelijke avond in de Jaarbeurs in Utrecht zijn de Channel Awards uitgereikt van Channelweb. Channelweb vergeeft jaarlijks een twintigtal awards aan organisaties in de IT-sector die binnen hun eigen discipline uitzonderlijke prestaties hebben geleverd in het afgelopen jaar.

Lees meer

ACA IT-Solutions heeft zich onderscheiden door de continue groei ‘tegen de stroom in’ en haar mooie referenties.

Jury Channelweb Awards

Barracuda Networks roept ACA IT-Solutions uit tot Fastest Growing Partner of the Benelux

Barracuda Networks heeft haar partner ACA IT-Solutions onderscheiden wegens uitzonderlijke prestaties in de afgelopen periode. Barracuda Networks heeft hiervoor een bezoek gebracht aan het kantoor van ACA IT-Solutions in Eindhoven. Hier werd ACA IT-Solutions uitgeroepen tot Fastest Growing Partner Of The Benelux.

 

Lees meer

ACA IT-Solutions krijgt EMC Partner Award

ACA IT-Solutions is tijdens de EMC Channel Update onderscheiden met de EMC Partner Award voor Fastest Growing Partner of the Year. Tijdens het jaarlijkse evenement van de Nederlandse vestiging van EMC namen algemeen directeur Theo Beks en hoofd inkoop Anny Smits van ACA IT-Solutions de award in ontvangst.

Lees meer