Algemene voorwaarden van ACA IT-Solutions

Wij vinden het belangrijk om goede afspraken te maken met onze opdrachtgevers. Transparantie, duidelijkheid en uniformiteit hanteren wij daarbij als de standaard. Daarom hanteren wij al jaren de algemene voorwaarden die zij opgesteld door NLdigital (voorheen FENIT / Nederland ICT).

Over NLdigital

NLdigital is de Nederlandse brancheorganisatie voor de ICT-markt. Het is een collectief van bedrijven (klein en groot) die digitale transformatie mogelijk maken. NLdigital is een vereniging en gelooft erin dat de digitale technologie Nederland beter maakt en de organisatie helpt organisaties in de sector om doelen te bereiken en de kwaliteit te waarborgen. Ook worden kennis en tools aangeboden om het ondernemerschap van deze organisaties te verbeteren. Bovendien is NLdigital de stem van de sector bij beleidsmakers en andere belanghebbenden.

Over deze voorwaarden

De algemene voorwaarden die u onderaan deze pagina kunt downloaden zijn opgesteld door de brancheorganisatie NLdigital en worden door ons ongewijzigd gebruikt. Sterker nog, het is niet mogelijk en niet toegestaan om hierin wijzigingen aan te brengen. Wij conformeren ons dus volledig aan de richtlijnen die de brancheorganisatie heeft opgesteld. Dat is duidelijk voor u en duidelijk voor ons. Heeft u vragen hierover? Neem gerust even contact op.

Download (Nederlands)

Download hier de Nederlandse versie van de Algemene Voorwaarden van ACA IT-Solutions.

Download

NLdigital lid Eindhoven

Download (English)

Download the English version of the Terms used by ACA IT-Solutions.

Download

NLdigital lid Eindhoven

Bekijk ook de volgende onderwerpen. Deze zijn speciaal voor u geselecteerd: